maandag 21 oktober 2013

essence look



Essence is een van mijn favoriete budget merken. Het is goedkoop en vaak zijn het hele fijne en leuke producten. Ik heb in de afgelopen jaren een aardige essence stash opgebouwd en laat jullie vandaag een complete look zien met essence producten. Begin je net met make-up kun je hier natuurlijk wat inspiratie uithalen.

Ik heb de producten in groepjes verdeelt en heb ze daarna genummerd. Zo heb ik niet al teveel foto’s in een artikel en blijft het allemaal wel duidelijk.

Als eerste een primer. Dit is de my base illuminating make-up base. Een primer hoef je natuurlijk niet elke dag te gebruiken, maar ik gebruik het wel graag. Mijn make-up zit gewoon veel mooier en natuurlijker dan zonder primer, en daarnaast blijft het ook nog is veel langer zitten. De primer van essence is erg fijn. Wel heeft deze primer een lichte shimmer. Veel mensen worden daarmee al een beetje afgeschrikt. Maar dat is helemaal niet nodig. Een lichte shimmer in een basis kan juist heel erg mooi zijn.  (3.79)

Op nummer 2 komt een foundation. Dit is de clear & matt oil-free foundation, een van de vele foundations van essence. Deze foundation is echt geschikt voor de vette huid. Hij is olie vrij dus heeft van zichzelf al een vrij matte finish wat ik altijd erg fijn vind aan een foundation. En daarnaast dekt hij ook goed en ziet er mooi uit op de huid. (3.29)

Nummer 3 is een concealer. Dit is de stay all day concealer. Dee concealer dekt erg goed en ik ook prima geschikt voor onder de ogen. Veel meer heb ik eigenlijk niet te vertellen over dit product. Het is gewoon een erg fijne concealer. (2.49)

En de laatste op deze foto is de poeder. Dit is de pure teint compact powder uit de pure skin lijn. De foundation is al best wel matt maar een poeder kan toch echt niet ontbreken. Dit is een hele fijne poeder die mijn gezicht gewoon mooi matteert maar geen poeder laagje achterlaat. Perfect dus. (2.99)




Het tweede groepje zijn nog steeds gezicht producten. Maar dit zijn producten om het gezicht wat meer vorm te geven.

Het eerste product is een matte bronzer. En dit is de matte bronzer uit de pure skin lijn. Matte bronzer gebruik ik om mijn gezicht te shape. Dit doe ik onder het blush gedeelte, aan de zijkant van mijn voorhoofd en bij mijn kaaklijn. Je kunt ook je neus shape maar dit doe ik zelf niet. (3.49)

Dan nog een shimmer bronzer. Dit is de all-in-one bronzing highlighter uit de sun club lijn. Dit product breng ik tussen de matte bronzer en het gedeelte waar ik strakst blush aan breng aan. Dit zorgt voor een warme glow in het gezicht en net wat meer kleur. (3.49)

Op nummer 3 staat een blush uit de legends of sky LE. Deze LE is niet meer te krijgen maar essence heeft zelf ook mooie blushes in zijn assortiment. Essence heeft 6 verschillende kleuren silky touch blushes. Dit zijn gewone poeder blushes. En essence heeft ook nog 3 verschillende soorten blush sticks. De silky touch blushes kosten 2.59 en de blush sticks ook 2.59.

En als laatste van deze foto weer een LE product. En zover ik weet heeft essence ook geen highlighter in zijn assortiment. De shimmer Pearls op de foto komen uit de me & my icecream LE. Je kunt natuurlijk wel uit het bronzer pallet het lichte deel gebruiken als highlighter. (3.25)




Op nummer 1 staat een primer. Een primer voor de oogleden is wel erg belangrijk. Deze zorgt er natuurlijk voor dat je oogmake-up langer mooi blijft zitten. En dat je oogschaduw mooier aanbrengt. Essence heeft een hele fijne oogschaduwbasis, de i love stage oogschaduwbasis. Deze is naast oogschaduwbasis ook nog te gebruiken als concealer. (2.49)

Dan gaan we naar de wenkbrauwen. Ik gebruik eerste een wenkbrauwpotlood van essence. De lichtste kleur van de eyebrow designer is perfect voor de lichte blondines onder ons. Ik maak me wenkbrauwen hier gewoon net wat voller en strakker mee.  (1.29)

Om de wenkbrauwen in model te houden en de kleur de hele dag intens te houden. Gaan we naar nummer 3. De wenkbrauwgel. Essence heeft de lash en brow gel mascara. Deze gel kun je makkelijk met het mascara borsteltje aanbrengen in je wenkbrauwen en j wenkbrauwen blijven de hele dag goed zitten.(1.99)

Dan gaan we verder met de oogschaduw. Ik heb het quattro palletje gekozen in 05 to die for. Hier in zitten natuurlijke bruin tinten. Shimmer en matt. Dit palletje is echt een favoriet van mij. Je kunt hier hele mooie natuurlijke everyday looks mee maken. Ook kun je de matt bruine kleur als wenkbrauwpoeder gebruiken.  (2.99)

Op nummer 5 staat de stays no matter what eyepencil &shadow. dit zijn de geweldige nieuwe oogpotloden van essence. Ze zijn echt heel erg goed. Ik heb ook een review online staan hiervan. (2.59)

En dan de mascara’s op nummer 6. Essence heeft heel veel goede mascara’s in zijn assortiment. Op de foto zien jullie al mijn essence mascara’s. een voorbeeld hiervan is de get big lashes volume boost mascara. Deze mascara geeft onwijs veel volume zonder te klonteren heel erg fijn! (2.29)




En als laatste een lipproduct die het helemaal af gaat maken. Als ik de andere producten zie. Denk ik dat het een basic everyday ooglook word. Hier mag dus best wel een opvallende lipkleur bij. Ik heb gekozen zoals je hierboven ziet voor 01 coral calling. Dit is een nieuwe lipstick van essence. Over deze lipstick staat een review online. (2.39)

En dit was de volledige look met essence producten. Ik hoop dat jullie het leuk vonden.

6 opmerkingen:

  1. Ik vind zoveel producten van Essence altijd fijn! Je hebt een hele mooie stash zeg :D Coral Calling is echt een mooi kleurtje trouwens, ik ben er zo fan van!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind vooral de nieuwe lipsticks van Essence erg fijn

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat heb jij veel essence zeg!
    heel leuk artikel!

    en ik kan niet wachten tot dat jij je eerste filmpje gaat opnemen, '' make-up stash!!!!! ''
    grt Emke x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow lekker veel Essence producten! Leuk om te zien:)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke artikelen zo, om per merk een look te maken!

    BeantwoordenVerwijderen