vrijdag 25 oktober 2013

essence en catrice LE producten





Over LE producten hoor je niet vaak iets omdat het toch niet meer te koop is. Ik vind het zelf wel heel erg leuk om oude LE terug te kijken. Daarom laat ik vandaag mijn LE producten zien van catrice en essence. Ben je benieuwt? Lees dan snel verder.




Ik begin bij de big city life collectie van catrice. Dit palletje was 1 van mijn eerste oogschaduw palletjes. Toen ik deze kocht kreeg ik het lakje er gratis bij. Het lakje vind ik zelf niet zo heel erg mooi maar het pallet is echt prachtig. De oogschaduws zijn intens en goed gepigmenteerd. Ik heb het pallet van de Berlin collectie.




Dan de coolibri collectie. Ik heb de nectar gloss in de kleur co3 een mooie roze kleur. De substantie van de gloss is heel apart maar ik vind het wel fijn. De lipgloss plakt niet en voelt fijn aan. De kleur is echt high gloss met een beetje roze. Meer transparant dus. Ik vind het concept van de nectar gloss wel leuk.

Dan de lippenbalsem uit deze collectie. Deze is zo fijn! Alleen de verpakking al is prachtig. Ook voelen mijn lippen heel lang super zacht als ik deze gebruik.




De revoltaire collectie was echt een van de mooiste collecties van catrice. Ik heb als eerste de lippenstift in de leur co1 colour bomp. Dit is echt het perfecte zomer kleurtje. Ik hou van dit soort kleuren. De huls van de verpakking is ook echt prachtig.

Het palletje heb ik gekocht om de verpakking. De verpakking is echt in 1 woord wauw. De oogschaduw die er in zit is iets minder wauw. Ik heb de kleur c02 explosive combination. dat is het palletje met 1 roze oogschaduw 2 neutrale bruintinten en 1 cake eyeliner. De oogschaduws hebben een niet zo hele goede pigmentatie maar oké je kunt er nog wel een look mee maken. De roze kleur vind ik dan ngo wel leuk. maar de eyeliner daar is echt niks mee te beginnen. Er komt gewoon geen kleur vanaf. Helaas.




De hidden world collectie van catrice daar was ik eigenlijk niet echt benieuwt naar. Toch heb ik hier toen nog 2 producten van weten te scoren. Als eerst de illuminating base. Deze make-up basis heeft zo veel glitter dat ik deze gebruik als vloerbare highlighter en niet als basis.

Dan heb ik nog een eyeshadow souffle. Ik heb een licht oranje tint. Een hele goede basis onder een lichte oogschaduw look.




Deze twee producten heb ik in de opruimbakken weten te halen. Dit zijn 2 pigmenten uit de cucuba collectie. Ik heb de mintgroenen en de lichtbruine.




En dan de laatste producten uit LE’s van catrice. De lipgloss die je kunt zien komt uit de nymphelia collectie. Dit is een soort creme gloss. Echt heel erg fijn.

De mono oogschaduw komt uit de spectaculART collectie dit is een pure crome oogschaduw. En deze zijn echt prachtig.de kleur de pigmentatie de vorm van de oogschaduw echt heel erg mooi.

De blokjes oogschaduw komen uit de FEmale collectie. Ik heb 2 van de 3 paar oogschaduws die te koop waren. ik maak vaak looks met deze blokjes. Ze zijn echt heel erg mooi.




Dan beginnen we bij essence met blushes. De LE blushes van essence zijn altijd echt prachtig en deze blushes komen uit de volgende collecties: legends of the sky, floral grunge, beloud en class of 2013.




Net zagen jullie al een blush uit de floral grunge collectie. Uit deze collectie heb ik ook nog een setje met lipglossjes. Deze heb ik meer gekocht als decoratie voor mijn kamer. En de hair powder. Dit is een leuk product om te proberen, maar eigenlijk gebruik ik het nu ook meer als kamerdecoratie.




Laatst kwam de me & my ice cream collectie uit. Ik was op slag verlieft. Ik heb de shimmer Pearls die echt prachtig zijn! En de vanille lippenbalsem die ik nu standaard in mijn tas heb zitten.




Uit de fruity collectie heb ik deze 2 lakjes gekocht bij een 1 + 1 actie. Maar helaas. Dit zijn lakjes die totaal niet dekken. Ik hou daar niet zo heel erg van. Dus deze gebruik ik eigenlijk nooit.




Net hebben jullie een blush gezien uit de collectie class of 2013. Uit die collectie heb ik nog 2 producten. Als eerst de lip tint. Deze verpakking is echt heel erg vies door de stickers zie erop zaten. Deze lip tint heb ik in de opruimbakken gevonden. Ik vin dat de lip tint fijn aan voelt op mijn lippen, maar het voegt niet echt iets toe.

En de eyeshadow pen. Dit is echt een hele mooie highlighter voor onder de wenkbrauw.




En de laatste essence LE producten. Deze producten komen uit de volgende collecties: soul sister, fantasia, vintage district, ready for boarding en 50’s girls reloaded.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Wat zijn jullie favorieten producten uit LE’s?

7 opmerkingen:

  1. LE editions zijn inderdaad leuk en lekker uniek. Ik heb zelf een heel mooie gebakken blush van Catrice uit een LE en ik ben daar nog steeds heel blij mee. Zeker omdat ik hem maar voor €1 in de afprijsbakjes vond.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie producten!

    Liefs fashialies

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk om te zien ik vond zelf floral grunge de leukste LE het afgelopen jaar :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik vind die nagellak van Catrice wel er nog heel mooi uitzien. en anders heel leuk artikeltje ( zal ik dat ook eens doen? )
    grt Emke x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Pfff ik moest serieus even nadenken wat LE was. Haha maar leuk artikel!!

    BeantwoordenVerwijderen