donderdag 19 september 2013

haaraccessoiresHaaraccessoires laatste tijd vind ik het echt heel leuk! daarom ga ik er vandaag maar eens een artikel over schrijven. Ik laat mijn haaraccessoires zien, en foto’s met leuke accessoires dus ben je benieuwt lees dan snel verder.

 


Als eerst laat ik zien welke haaraccessoires ik heb. Laten we beginnen met de accessoire waar het mee begonnen is. De roze strikjes. Deze 2 strikjes kocht ik bij de H&M voor maar 2,95. (BUDGET TIP). Ik draag ze het liefst boven een staart, maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon dragen bij los haar.
 
                                          (hier draag ik een strikje)

 

Dan heb ik echt 10000 haarbandjes. Haarbandjes kun je dragen om je losse haar naar achter te houden, of gewoon om je staart net iets op te leuke. Ik heb zelf alleen vrij saaie bandjes maar je kunt ze ook krijgen met leuke printjes of strikjes eraan.
En dan al de laatste 2 klemmen. Deze zijn bijna helemaal hetzelfde. Het enige verschil is dat de zwarte platter tegen je hooft aan zit. Deze ‘bananenklemmen’ vind ikzelf super grappig, het is weer eens wat anders dan een staart. Je haar lijkt ook heel vol en lang als je deze draagt. Je kunt deze klemmen goedkoop krijgen bij onder andere kruitvat.


Natuurlijk kun je je haar ook nog gewoon wat op leuke door leuke klemmetjes en speldjes, maar deze kennen we allemaal wel en zijn niet echt de moeite waard om te laten zien.

Omdat ik dit iets te weinig vond voor 1 artikel heb ik nog wat foto’s opgezocht van haaraccessoires.

Dit was het. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Weten jullie nog leuke winkels voor haaraccessoires meld het dan hieronder.

Ps: de foto’s zijn van weheardit

6 opmerkingen:

 1. De bananenklemmen vindt ik vaak echt heel mooi in het haar, net een waterval. je inspiratiefoto's zijn prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die inspiratiefoto met de zeesterren is erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die inspiratiefoto met de zeesterren is erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke inspiratie foto's! Ik ben gék op haar accesoires :D

  BeantwoordenVerwijderen