dinsdag 1 oktober 2013

favorieten sebtember



 
 
 
Favorieten artikelen/filmpjes vind ik persoonlijk een van de leukste artikelen/filmpjes. Vandaag ga ik dus mijn favorieten van september laten zien. Ik heb deze maand niet zoveel favorieten eigenlijk. Ik gebruik wel producten die ik erg fijn vind. Maar het zijn geen echte favorieten die ik de hele maand lang veel heb gebruikt omdat ze zo fijn zijn. Ben je benieuwt naar mijn favorieten van september? Lees dan snel verder.





We beginnen met het merk formula 10.0.6. toen ik hoorde dat dit merk verkocht ging worden in de Kruidvat verwachten ik dat het best wel bekend zou worden, en dat er veel reviews online zouden komen. Dat viel een beetje tegen. Ik hoorden er bijna helemaal niks over, dus ben ik het merk zelf maar gaan proberen.

Dit is een merk voor de puberende huid. Dus de jonge huid met puisjes. Daarom zijn het ook gelijk producten die ik niet elke dag zou gebruiken. Ze zijn vrij agressief. Wel vind ik het fijn om deze producten zo nu en dan is te gebruiken als ik weer wat meer puisjes heb. Hierboven zien jullie de producten van dit merk die ik deze maand veel gebruikt heb.

Pores be pure skin-clarifying mud mask. Ik vind het fijn dat dit masker heel snel intrekt. Het masker is na 20 minuten zeker helemaal opgedroogd. Terwijl de meeste andere maskers gerust 2 uur op mijn gezicht blijven zitten zonder volledig in te trekken.

So totally clean deep pore cleanser. Dit is een behoorlijke agressieve  cleanser. Ik gebruik hem af en toe op plaatsen waar ik puisjes heb. Voorderest zou ik hem niet dagelijks op mijn hele gezicht gebruiken. Maar deze cleanser doet wel wonderen. Puisjes worden er echt minder van.




Zeg zwitsal maar gedag en omarm Etos babyverzorging. Wij meisjes gebruiken werkelijk alles qua beauty en verzorging gebied, zo dus ook de baby producten. Meestal gebruikte ik altijd zwitsal maar deze maand heb ik een nieuwe liefde gevonden. De Etos babyverzorging. Het ruikt hetzelfde als zwitsal en het werkt echt super. En het is ook nog is goedkoper.

De producten van deze lijn die ik deze maand het meest gebruikt heb zijn de rijke olie en de zachte crème.




Een concealer die ik de afgelopen maand dag in dag uit heb gebruikt. Is de pure cover mineral concealer van maybelline. Jullie hebben deze al kunnen zien in mijn foundation routine artikel. Dit is echt mijn favorieten concealer van het moment. Hij dekt goed en ziet er gewoon heel erg mooi uit. Dat had ik niet gedacht van een vloeibare concealer. Ik ben meestal wat meer van de vaste creamy concealers .




Een primer gebruik ik niet dagelijks. Maar afgelopen maand ben ik weer verlieft geworden op de prime in fine primer van catrice. Deze primer is echt heel erg fijn! Ik gebruik hem nu bijna dagelijks. Zoals je kunt zien aan de verpakking is deze al aardig versleten. Hij is ook bijna op maar er licht al een back-up te wachten.




Al laatste heb ik een lipstick voor jullie van essence. Van deze lipstick komt nog een review dus ik ga er niet al teveel over zeggen. Maar dat deze in mijn favorieten artikel zit zegt al genoeg natuurlijk. Dit is kleur 07 natural beauty.

En dat waren mijn favorieten van september. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en zet in de comments wat jou favorieten zijn.

5 opmerkingen:

  1. leuke producten
    ( ps: dat over jou site en zo komt op mijn blog op 9 oktober!!! zeker kijken!! )
    grt Emke x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heb een dagcreme van formula maar weet niet of ik hem zo goed vind! De geur allesinds niet, maar misschien moet ik de andere producten ervan eens proberen ! x Jana

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. van de cleanser schrok ik de eerste keer dat ik hem gebruikte een beetje. omdat deze zo agressief is. maar hij werkt echt super goed tegen puisjes.

      Verwijderen