woensdag 2 oktober 2013

lipstick review

Over de nieuwe lipsticks van essence is al veel geschreven en ook ik ga een review geven over 2 van de lipsticks. De nieuwe lipsticks zien er een stuk beter uit dan de oude en staan vol in de schijnwerpers bij beautyblogs. Wil je weten hoe ik over deze lipsticks denk? Lees dan snel verder.

Laten we beginnen bij de verpakking. Ik vind de verpakking echt helemaal geweldig. De oude verpakkingen zagen er goedkoop en een beetje kinderlijk uit. Ook waren ze niet echt stevig. De nieuwe verpakkingen hebben wat meer luxe. Je hoeft je zeker niet te schamen als je deze lipstick uit je tas haalt. Wat ook een erg leuk detail is, is dat het essence logo in de lipstick staat.
Het eerste kleurtje is 01 coral calling. Een koraal kleurtje dus. Ik vind hem net iets dieper en een soort van donkerder dan een koraal kleur. Ik vind deze kleur erg mooi omdat het niet echt knalt op je lippen zoals meeste koraal kleurtjes. Het is een mooie kleur maar het trekt niet alle aandacht. Een bescheiden koraal kleurtje dus.
Dit is HET perfecte nude kleurtje. Deze heet 07 natural beauty. Ik dacht eerst toen ik hem zag in de winkel dat deze wel heel bruin paars was, maar dat viel echt mee. Dit is mijn favoriete lipstick van het moment. Dus ben je op zoek naar een perfecte nude lipstick. Hier is die dan!
Ik heb geprobeerd om swatches te maken op mijn lippen, maar dat wilden niet echt lukken. Daarom heb ik ze geswatched op mijn arm. De pigmentatie is gewoon geweldig en je kunt hier ook zien hoe mooi de kleuren zijn.

De lipsticks zijn echt enorm verbeterd en de 2 die ik heb vind ik helemaal fantastisch er is wel 1 maar. Ze hebben niet veel kleuren en eigenlijk zijn dit de enige 2 kleuren die mij echt aanspreken. Maar dat is natuurlijk mijn mening.

De lipsticks zijn te koop bij Kruidvat voor 2.39 en er zijn in totaal 10 kleuren verkrijgbaar.

3 opmerkingen:

  1. Ja, ze zien er inderdaad heel goed uit :D ik wil er binnenkort ook wel een paar aanschaffen.. en voor maar €2.39, waarom ook niet? ^_^

    BeantwoordenVerwijderen
  2. erg leuke lipsticken, ik wil wel alle kleuren ( ik weet nog niet goed ,maar misschien sel. en dan veschijnen ze zo vlug mogelijk op mijn blog! ). en ik heb een vraagske: met welk programma die jij je foto ( de eerste foto altijd ) met die letters en zo. hopelijk begrijp je me hah x. grt Emke x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik bewerk mijn foto's op picmonkey.nl hele goede site om simpel je foto's iets betere kwaliteit te geven en leuke effecten toe te voegen. en ik vind eigenlijk alleen deze twee lipsticks mooie kleuren de rest spreekt mij niet echt aan helaas.

    BeantwoordenVerwijderen