maandag 30 september 2013

review poedermasker


Poedermaskers je hoort er niet veel over. Ik vond het wel leuk om er een te testen en geef vandaag een review over dit masker. Ben je benieuwt? Lees dan snel verder.

Het poedermasker is te koop bij de Etos voor 1.00. lekker goedkoop dus. Het masker is voor de vette of onzuivere huid. Etos beloofd dat het onzuiverheden verwijdert en reinigt tot diep in de poriën. Klinkt erg goed dus.

Sluit jou huidtypen hier nou totaal niet bij aan heeft Kruidvat en misschien ook Etos ook nog andere varianten.
Hierboven heb ik de poeder in een bakje gedaan. Het is echt heel veel! Je kan dit zakje dus voor 2 keer gebruiken.

Bij de poeder moet je een eetlepel gekookt water doen.
Wees voorzichtig met het water. Je kan beter 2 keer te weinig doen dan 1 keer teveel. Ik heb namelijk iets teveel gedaan en het werd bij mij vrij waterig. Dit maakt voorderest eigenlijk niet echt uit, want het masker was makkelijk aan te brengen. Zodra je het water erbij doet komt er wel een raar luchtje van het masker. Het ruikt niet echt heel lekker. Maar gelukkig ruik je dit later helemaal niet meer.

Toen ik het ging aanbrengen voelden het lekker warm door het gekookte water, en het voelde aan als een soort crème. Totaal niet als een klei dus. Wat best wel vreemd is want het droogt wel op als een klei. Het word echt helemaal hard op je gezicht.

Klei maskers zijn vaak best wel agressief en prikken heel erg tijdens het opdrogen. Deze gelukkig helemaal niet. je voelt er niets van en toch zie je dat het masker helemaal uithard. Wat ik ook erg fijn vond is dat het masker erg snel intrekt. Ik had een erg dikke laag opgesmeerd en het was echt binnen 25 minuten helemaal opgedroogd.
Op de foto hierboven zie je dat ik echt nog heel veel overhield. Dit komt ook wel omdat ik teveel water heb gebruikt. Maar als je een halve theelepel neemt en de helft van het zakje kan je makkelijk 2 keer doen met dit masker.

Toen was het tijd om her masker er af te wassen. toen ik het eraf haalden voelden het ook weer als een soort crème en totaal niet als een harde klei. Erg fijn dus. Het was er heel snel af. Zonder te hard hoeven boenen.

Mijn huid voelden na het eraf halen heel schoon en zacht. Ook voelden het totaal niet trekkerig. En dat heb ik bij bijna alle maskers wel. De volgende dag zag mijn huid er ook erg goed uit.

Een aanrader dus! Ik vond het een heel erg fijn masker. Dus kan jou vette huid wel een oppepper gebruiken dan is dit een aanrader. En het is ook wel eens leuk om iets meer moeite te doen dan alleen een pakje open scheuren :P

2 opmerkingen:

  1. Ik gebruik deze af en toe ook, vind ze ook erg fijn! :) Liefs, Kim.

    BeantwoordenVerwijderen