dinsdag 17 september 2013

beauty thing i suck at
 


Veel bloggers hebben al verteld waar hun slecht in zijn wat betreft beauty gebied. En ook ik kan nog een hoop leren. Vandaag vertel ik waar ik slecht in ben. Ben je benieuwt lees dan snel verder.
Eyeliner aanbrengen is voor veel beauty liefhebbers nogsteets moeilijk, en ja ook voor mij. Ik kan best wel omgaan met eyeliner maar een wing maken dat kan ik gewoon niet. ik ben er niet alleen slecht in ik kan het zelf niet eens. En ook met vloeibare eyeliner moet ik echt nog even oefenen.


Mijn haar krullen is ook niet een van mijn favoriete klusjes. Als ik het met de stijltang krul dan lukt de ene kant wel en de andere kant niet. krul ik het zonder hitte ziet het er vaak niet mooi uit. En als het dan een keertje goed gelukt is, zijn ze na een uurtje alweer uitgezakt.


Zelfbruiner aanbrengen is opzich nog niet het probleem. Maar dan moet heb wel een crème zijn. Zelfbruiner in een spuitbus of zelfbruindoekjes, die zijn het probleem. Ik krijg er gewoon elke keer weer vlekken van. Voortaan dus gewoon een crème.


Nepwimpers aanbrengen blijft ook altijd lastig. Heel af en toe wil ik wel eens nepwimpers gebruiken, en dat duurt altijd wel even. Meestal gaat de eerste prima en dan de zit de tweede helemaal scheef.

Dit waren mijn beauty thing i suck at. Laar hieronder weten waar jij slecht in bent op beauty gebied.

5 opmerkingen:

 1. Veel oefenen met de eyeliner, wordt je er steeds beter in!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha ja ga ik zeker doen ik wil ook een winged eyeliner kunnen maken haha xD

   Verwijderen
 2. Haha nepwimpers en eyeliner heb ik ook last van! Doe ze dan ook nooit op.

  BeantwoordenVerwijderen