maandag 16 september 2013

nail art #1Nail art, ik ben de laatste tijd helemaal into de leuke printjes op mijn nagels en mooie kleurtjes. Vandaag heb ik een nail art voor jullie. Ben je benieuwt hoe ik het gemaakt heb en welke producten ik heb gebruikt? Lees dan snel verder.
Dit is de nail art die ik heb gemaakt voor jullie. Ik heb hem maar op 3 nagels gedaan omdat de andere 2 zijn afgebroken. Je kan zelf bepalen hoe je je pink en duim lakt. Maar ik zou mijn duim hetzelfde doen als mijn wijsvinger, en mijn pink hetzelfde als mijn ringvinger.
Het eerste wat ik heb gedaan is natuurlijk het lakken van mijn nagels. Mijn ringvinger paars, mijn wijsvinger wit en mijn middelvinger paars met wit.

 Ik heb eerst mijn nagel helemaal paars gelakt en daarna een beetje op gevoel de andere helft wit. Gewoon met het kwastje van de nagellak. Vind je dit nog moeilijk kan je een striper gebruiken.
Daarna heb ik op mijn wijsvinger met een bruin/grijze kleur slordige stipjes gemaakt. Dit is natuurlijk helemaal niet moeilijk omdat het juist de bedoeling is dat de stippen niet helemaal rond zijn. Dit kun je gewoon doen met het kwastje van de nagellak. Vind je dit moeilijk kan je een dotting tool gebruiken.

Op mijn middelvinger het ik tussen de 2 kleurtjes een zwart lijntje gemaakt. Dit heb ik gedaan met een striper van essence. Onder aan dit artikel laat ik zien welke producten ik nog meer gebruikt heb.
Dan is het tijd om je wijsvinger af te maken, door met een klein kwastje wat streepjes om de bruine vlekken heen te maken. Als je dit heb gedaan kun je tussen de vlekken nog wat kleine zwarte puntjes zetten. Dit zorgt ervoor dat het echt lijkt alsof het af is. Zonder de puntjes ziet het er bij mij nogal leeg uit.

Intussen heb ik op de witte helft van mijn middelvinger ook bruin/ grijze vlekken gemaakt. Dit heb ik wel gedaan met een kleiner kwastje omdat het anders erg slordig werd.
En als laatste maak je op dezelfde manier als op je wijsvinger, de print op de middelvinger af. Hierna is je nail art helemaal af.
Hierboven zie je de producten die ik heb gebruikt.

-          Essence studio nails ultra strong nail hardener, als bacecoat (1,99)

-          Rimmel london 60 seconds in de kleur 622 oh boy you’re so fine  (6,99)

-          Etos longlasting nail polish (was ooit gratis bij besteding van 15 euro)

-          Catrice nagellak in de kleur 640 grey’s kelly (als deze nog te koop is 3,00)

-          Essence Multi dimension 3 in 1 nail polish in de kleur 20 fatal (niet meer te koop)

-          Essence studio nails top sealer (2,99)

-          striper van essence zit in 1 van de nail art kits (1,99)

-          verfkwastje die ik gebruik voor nail art (???)

 

dit was mijn nail art. jullie kunnen hier onder foto’s plaatsen van wat jij hiervan heb gemaakt.

2 opmerkingen: