vrijdag 23 januari 2015

W7 bronzing base

W7 heeft de afgelopen tijd al heel wat mooie dupes gemaakt. Door deze producten heeft het merk wat meer bekendheid gekregen. Toch blijven hun andere producten een beetje achter. Ik kocht een blush en een bronzer van W7. Vandaag vertel ik jullie meer over de bronzing base.

De verpakking ziet er niet super mooi uit. Het is een grote verpakking wat betekend dat er veel in zit maar het niet makkelijk is om mee te nemen. Ook voelt de verpakking best wel goedkoop aan. Nu is het ook een goedkoop product dus over het algemeen is het een prima verpakking.
Ik heb een foto gemaakt waarbij ik al een swacht heb gemaakt. Dit omdat de kleur op het gebruikte stukje wat beter overkwam.
Het product word omschreven als een bronzing basis. Ik zou het gewoon een crème bronzer noemen.
De kleur is voor mij goed. Voor de hele lichte huidjes zal hij iets te donker zijn en voor de hele donkere te licht. Zit je ertussen in dan heb je grote kans dat deze kleur goed zal zijn voor jou. Gelukkig heeft hij ook geen oranje tint maar is het echt een bruine kleur.
Het product glijd echt over de huid. Je kunt hem makkelijk plaatselijk aanbrengen en hij vervaagd mooi in de huid.
Voor een feestje is het een leuk product om mee te shapen maar een product voor elke dag is het niet. Zeker voor de prijs is het een fijn product, ook omdat je dit soort producten niet vaak ziet bij budget merken. Dit product kost 4.95.

2 opmerkingen:

  1. nog nooit geprobeerd, maar ik denk dat ik bij poeder blijf :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie bronzer! Al gaat mijn voorkeur ook wel naar poeder.

    BeantwoordenVerwijderen