zaterdag 24 januari 2015

NYX blush in taupe

Ik vond NYX altijd al een heel erg interessant merk. Nu het bij mij in de buurt te koop is wil ik er natuurlijk wel het een en ander van testen. Bij nikkitutorials zag ik dat zij NYX blush in taupe gebruikte om mee te shapen. Omdat ik net zo een lichte huid heb als zij wilde ik dat wel eens proberen!

De verpakking vind ik heel erg leuk. Hij ziet er leuk uit, zit stevig in elkaar en is niet te groot of te klein. Een prima verpakking dus!
Officieel is het een blush. Ik wil hem gaan gebruiken als poeder om mee te shapen. Het is een taupe kleur. Een bekende kleur voor de lichtere huid om mee te shapen.
Hier zien jullie een foto waar ik er licht mee geshaped heb. De pigmentatie is goed maar niet te goed. Ik vind het bij een bronzer vaak irritant als hij te goed gepigmenteerd is en je al snel teveel gebruikt.
Inderdaad ziet het er een stuk natuurlijker uit als je een lichte huid heb en een kleur als deze gebruikt. Ik ben heel erg tevreden over dit product en kan hem de mensen met een lichte huid heel erg aanraden. NYX is te koop bij een aantal Douglas filialen en natuurlijk in de online shop. Deze blush kost 6.99.

2 opmerkingen:

  1. Hij ziet er prachtig uit! Deze wil ik ooit ook nog aanschaffen. Wat heb je trouwens een mooie egale huid zeg!

    BeantwoordenVerwijderen