vrijdag 2 januari 2015

L'Oréal nude magique eau de teint foundation

De L'Oréal nude magique eau de teint foundation viel me meteen op toen hij net nieuw was. Toch was ik hem uiteindelijk helemaal vergeten. Toen ik hem laatst tegenkwam bij het Kruidvat voor 50 % korting kon ik hem niet meer laten liggen. Vandaag vertel ik jullie meer over deze foundation.

Het product zit in een prachtig glazen flesje met een mooie bedrukking. Hij is van glas maar niet zo heel zwaar. Doordat hij niet zo groot is en niet zwaar is het een handige foundation om mee te nemen.
Toch is er wel een nadeel aan de verpakking. Helaas is het geen pompflacon maar heeft de dop een groot gat waar de foundation uitkomt. Zo zien jullie waar ik het over heb.
Het merk zegt dat de foundation draagcomfort beloofd. Hij is dun maar dekt toch als een foundation.
Ik heb de lichtste kleur. Die ik prima voor mij.
Dit bedoelde ik met het gat. Niet zo heel handig in gebruik. Ik snap eigenlijk ook niet waarom ze hier precies voor gekozen hebben.
De foundation is heel dun maar brengt wel makkelijk aan. Hij voelt inderdaad heel erg licht aan op de huid. Daarnaast geeft hij ook een prima dekking. Ik ben erg blij met dit product! Hij kost 14.99 maar ik betaalde er dus maar de helft voor.

3 opmerkingen:

  1. Dit is moment eel ook mijn fav! Ik breng de foundation aan met een Beauty Blender, wat een hele mooie egale finish geeft. Echt een aanrader!
    P.s. Leuke blog! 😊

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt goed. Enkel de dop vind ik iets minder. Ik ben benieuwd hoe deze je staat.

    BeantwoordenVerwijderen