zaterdag 10 januari 2015

Essence CC cream

Om eerlijk te zijn vond ik de Essence foundations niet echt heel erg interessant. Ze trokken me gewoon niet aan. Toen een vriendin mij een tijdje geleden de CC cream aanraden ben ik hem toch uit gaan proberen. Wil je weten of mijn mening over Essence foundations is veranderd, lees dan snel verder.

De verpakking ziet er prima uit, is handig om mee te nemen en voelt stevig aan. Aan de opening van het product heb ik wel wat op te merken. De opening is vrij groot waardoor je snel teveel pakt. Ook lekt hij. Als je dop erop zit is het niet zo dat het product echt uit de verpakking komt. Maar als je de dop opent dan zit de hele dop onder met het product. Dat vind ik wel erg jammer.
Het product is er maar in 1 kleur wat erg jammer is. Voor mij is de kleur prima. Voor de hele lichte en de hele donkere huid zal hij zeker niet geschikt zijn.
De substantie is best wel vloeibaar maar brengt ook wel makkelijk aan.
Hij brengt heel makkelijk aan en ziet er goed uit op mijn huid. Hij heeft een medium dekking en smelt goed samen met de huid.
Ik ben erg tevreden over dit product! Hij is heel erg betaalbaar en ziet er erg mooi uit. Hij kost 3,99.
 

5 opmerkingen:

  1. Ik vind hem geweldig. Alleen de kleur is wat donker.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb 'm zelf ook, maar wanneer ik het op doe lijkt mijn gezicht een hele andere kleur te hebben, denk de verkeerde ondertoon! X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. "Een vriendin" 🙌🙌🙌🙌🙌

    BeantwoordenVerwijderen