maandag 8 december 2014

Geurlain météorites perles primer

Ik gebruik elke dag primer. Mijn huid reageert er niet op en ik merk dat mijn make-up gewoon langer veel mooier zit. De météorites perles primer van Geurlain heeft echt mijn hart gesloten. Niet alleen ziet hij er prachtig uit maar ook de werking is fantastisch. Wil je hier meer over weten, lees dan snel verder.

Deze primer beloofd een basis te zijn onder je make-up die je huid gladder maakt, je foundation mooier laat zitten, je make-up langer laat zitten en hij geeft een mooie gezonde glans aan het gezicht. Het is de duurste primer, wat zeg ik dit is het duurste product, wat ik ooit geprobeerd heb dus ik was erg benieuwt.
De verpakking is echt geweldig. De verpakking straalt een en al luxe uit. Daarnaast zijn de parels die erin zitten natuurlijk prachtig. Dit maakt het product echt heel erg luxe en mooi. Het is een zware fles van glas. 
In de transparante basis van de primer zitten een heleboel roze kleurige balletjes in verschillende tonen. Deze worden kapot gemaakt en komen uiteindelijk vloeibaar uit het pompje.
 

Zo komt de primer uit de verpakking. Je ziet de prachtige glans eroverheen.
Als je de primer uitsmeert zie je er op de foto vrij weinig van. In het echt zie je een hele lichte glinstering. Gelukkig is deze heel licht en echt prachtig. Het geeft je echt een gezonde gloed.
Het is een hele andere, dunnere substantie dan dat je zou verwachten. Hij smeert heel erg makkelijk uit over het gezicht.
Deze primer maakt al zijn beloftes waar. Het is voor mij echt mijn dagelijkse primer geworden. Ook voor de mensen die niet van het gevoel van siliconen houden is dit echt een aanrader. De prijs is helaas wel echt een minpunt. Dit prachtige product kost 60.90.

2 opmerkingen:

  1. Oo die is erg mooi!
    Zou ik maar al te graag ook eens proberen :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb hem ook! Hij is niet alleen prachtig maar werkt erg goed! Ik ben er helemaal verliefd op<3

    BeantwoordenVerwijderen