woensdag 31 december 2014

favorieten van het afgelopen jaar


Het is eind december en dat betekend dat het tijd is voor een favoriete van het hele jaar 2014. De producten die ik het meest gebruikt heb, waar ik het het meest over gehad heb en die ik het fijnst vond laat ik vandaag aan jullie zien!


Laat ik beginnen met de baby lips. Een veel besproken product van dit jaar. De normale en de electro collectie hebben hun plek in Nederland gevonden. Ik was bijna het hele jaar heel enthousiast over dit product! Ik heb er zoals jullie hierboven kunnen zien ook heel wat. Ik vind ze nog steeds super fijn en gebruik ze graag. Er staat op elke plek staat er een en in iedere tas heb ik er een. Ik moet wel zeggen dat ik er niet perse nog meer wil hebben en dat de hype die eroverheen hing nu wel overgewaaid is.


Dit jaar is een jaar geweest waar ik kennis heb gemaakt met duurdere producten. Door mijn school en stage krijg en koop ik vaker duurdere merken. MAC is een merk waar ik kennis mee heb mogen maken dit jaar. De mineralized skin finish in soft & gentle en de satin lipstick in Faux hebben veel indruk gemaakt. Het zijn echt pareltjes in mijn stash. Ik weet zeker dat er nog meer producten gaan volgen.

Benefit is ook zeker een merk die ik eindelijk in 2014 heb mogen proberen. Benefit is een merk waar ik al langer in geïnteresseerd ben. Al heel wat producten heb ik geprobeerd maar de Hoola bronzer is toch wel echt een heel erg fijn product!

En als laatste op deze foto staat er nog een Sleek blush. Geen high end product maar wat een pareltje! Dit is de blush rose gold. Een veel besproken blush. Het is echt een prachtige blush!


Etos skin smoothing primer is de meest gebruikte en beste primer die ik tot nu toe heb  gehad. Ik heb hem al eens opgemaakt en moest toen meteen een nieuwe hebben. Het is gewoon de beste basic primer die ik ooit heb geprobeerd.

De Catrice BB cream is een veel beproken product waar ik nog niets slechts over heb gehoord. Toen deze het assortiment van Catrice ging verlaten heb ik 2 verpakkingen gekocht. Ik vind hem echt fantastisch! Heel zonde dat Catrice heb uit het assortiment heeft gegooid.

Naast fijne BB creams heeft Catrice ook nog een fantastische concealer. Ik weet bijna zeker dat ik deze het hele jaar 2014 heb gebruikt. En echt bijna elke dag. Dit is de perfecte concealer om oneffenheden te bedekken.

En als aller laatste de stay all day concealer van Essence. Zo goedkoop en echt zo goed. Ik gebruik hem elke dag voor onder mijn ogen.
Wat zijn jullie favorieten?

1 opmerking:

  1. Mooie favorieten. De bb cream van Catrice vind ik zelf ook erg fijn en Mac Soft & Gentle staat hoog op mijn wishlist.

    BeantwoordenVerwijderen