maandag 3 november 2014

Sleek blush rose gold

Rose gold is de meest besproken Blush van Sleek. Het zou de dupe zijn van Nars orgasm. Ik kan ze niet vergelijken maar ik wilde deze blush maar al te graag proberen. Eindelijk heb ik hem weten te bemachtigen en vandaag laat ik weten wat ik ervan vind.

De verpakking vind ik heel erg mooi. De verpakking is net zo groot als de blush zelf waardoor hij erg klein lijkt. De inhoud is daarnaast wel weer veel. Ik vind het juist fijn omdat je hem makkelijk op kunt bergen in je stash of mee kunt nemen. De verpakking is ook erg stevig.
In de verpakking ziet de kleur er echt prachtig uit. De roze kleur met de gouden glans. Wauw dit zie je zeker niet dagelijks voorbij komen.
Ik wist toen ik hem kocht dat hij er zo uitzag. Er staan genoeg reviews online over deze blush. Toch had ik bij mijn aankoop ook wel mijn bedenkingen. Ik hou niet heel erg van glans in een blush. Doe mij maar een matte blush. Omdat hier een prachtige maar toch wel aanwezige glans inzit was ik benieuwt of ik het wel wat zou vinden.
Toen ik de blush voor het eerst aanbracht waren al mijn twijfels weg. Wat een prachtige kleur. De glans de kleur alles eraan vind ik gewoon mooi. Hij is niet heel erg aanwezig maar toch zorgt hij voor iets extra’s aan je look.
De pigmentatie is goed maar niet overheersend. Je hoeft niet heel voorzichtig te zijn met aanbrengen.
Ik breng na deze blush geen highlighter meer aan omdat ik vind dat er met deze blush al genoeg glans op mijn gezicht zit. Ben je wel helemaal van de glans op je jukbeenderen dan kan ik begrijpen dat je dit nog niet genoeg vind. Daarnaast wil ik ook de prachtige glans van de blush juist naar voren laten komen door niet nog meer glans aan te brengen.
Ik ben heel erg blij met de blush en kan hem iedereen aanraden! Ook als je net als ik niet zo bent van de glans in een blush. Sleek is sinds kort te koop in een aantal V&D filialen. Helaas nergens in Den Haag en ik heb het daarom online besteld bij the make up spot met nog 2 vriendinnen samen. Hij kost 5.49.

4 opmerkingen:

 1. Hij is zo mooi. Ik geloof dat dit een van mijn eerste blushes was.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind deze nog altijd de mooiste blush die er is. Lekker aanwezig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze nog niet geprobeerd, maar wel al veel Goeds van gehoord :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen