donderdag 2 oktober 2014

NYX butter gloss

De NYX butter gloss staan al heel erg lang op mijn verlanglijstje. Deze lipglossjes zijn enorm bekend en zijn een grote hype onder de beauty bloggers. Vooral de grote beauty bloggers vinden dit product helemaal geweldig. Ik was erg benieuwt en wist in Spanje een van de vele kleurtjes te bemachtigen.

Laat ik beginnen met de verpakking. Ik vind de verpakking heel erg leuk. De verpakking heeft de kleur van de gloss wat ik persoonlijk altijd leuk vind omdat je ze zo goed kunt herkennen en elke kleur zij eigen verpakking heeft. Buiten de kleur zit de verpakking stevig in elkaar en is hij ondanks de simpele uitstraling toch erg mooi.
Ik heb hem in de kleur BLG10 Cherry cheese cake. Dit is een oranje tint. Veel mensen vinden oranje best gewaagt. Bij mezelf vind ik oranje lipkleuren of blushes juist heel erg leuk en draag ik het vaak en op elke gelegenheid.
De applicator is heel simpel zoals de meeste lipgloss applicators zijn. Deze meest simpele applicators werken voor mij in ieder geval toch het fijnst.
De lipgloss is redelijk gepigmenteerd. Je ziet de kleur goed terug op de lippen maar hij dekt niet volledig. De finish is heel shiny zoals de meeste lipglossjes eruit zien.
Het product voelt heel erg fijn aan op de lippen. Mijn lippen drogen totaal niet uit en hij plakt maar een heel klein beetje wat niet vervelend is maar waardoor hij wel erg goed blijft zitten.
De kleur vind ik echt heel erg mooi. Het is niet fel oranje en het valt daarom niet meteen heel erg op. Toch zie je wel de kleur en vind ik hem heel erg mooi.
Een hele fijne lipgloss dat is het zeker maar super bijzonder vind ik hem nou ook weer niet. Ik denk eigenlijk dat door alles bijzondere lipproducten die nu allemaal op de markt komen en de vooruitgang van de kwaliteit dat deze lipglossjes bij de meeste nu een beetje zullen tegenvallen. Dat vind ik zonde. Dit is echt een lipgloss zoals een lipgloss hoort te zijn en zoals deze bedoeld is. Wil je iets speciaals dan is dit misschien niet iets voor jou. Maar wil je een fijne en goeie lipgloss dan zou ik zeker voor deze gaan.
NYX is te koop bij de Douglas. Ik weet dat de Douglas op Utrecht centraal het verkoopt. Ze kosten daar 6.99.

5 opmerkingen: