maandag 6 oktober 2014

Maybelline super stay 24H lipstick

De super stay 24HR lipsticks van Maybelline hebben vanaf het begin al mijn aandacht getrokken. Ik was altijd al erg benieuwt of ze echt zo goed bleven zitten als hun beloven. Toen ik in Spanje was kon ik Maybelline voor wel een hele aantrekkelijke prijs krijgen dus besloot ik er een mee te nemen.

De verpakking vind ik er mooi uitzien. Hij oogt niet goedkoop en voelt ook erg stevig aan. Het product bestaat uit twee kanten een kant met de kleur en een kant met de balsem.
De applicator vind ik erg fijn werken. Er is niets speciaals aan wat hem juist zo fijn maakt. Hier zien jullie de kleur kant. Ik koos voor een rode kleur omdat ik het bij zo een opvallende kleur altijd erg belangrijk vind dat hij gewoon goed blijft zitten. Ik vond dat deze tint rood mooi bij me stond en ik vond de andere kleuren die Maybelline heeft niet geweldig. Ik moet wel eerlijk toegeven dat ze er in Nederland meer hebben maar de meesten andere kleuren vind ik niet heel mooi.
Hier zien jullie de balsem. Het is echt een hele fijne balsem die de finish van het product heel mooi maakt. Je lippen zien er na het aanbrengen van de balsem verzorgd uit. Je lippen voelen ook erg fijn aan.
Hier zien jullie de swatch. Er komt echt heel veel kleur vanaf.
Hier zien jullie het product op mijn lippen. Laat ik even beginnen met wat een fantastische rode kleur dit is. Ik vind hem echt prachtig! Ik heb hem al vaak gedragen.
Het aanbrengen gaat heel erg makkelijk. Eerst breng je de kleur aan die je heel even laat drogen. Probeer hierbij je lippen niet op elkaar te drukken want de kleur op zichzelf plakt echt heel erg. Daarna gaat de balsem eroverheen. Na de balsem voelen je lippen alsof je gewoon een lippenbalsem hebt aangebracht. Je voelt het product verder totaal niet zitten. Het plakkerige gevoel is dan ook helemaal verdwenen.
Je kan met deze lipstick doen en laten wat je wilt want hij overleeft alles de hele dag door. Misschien zal je hem 1 keer moeten bijwerken om de intentie van de kleur terug te krijgen mar dat is het dan ook wel. Je merkt ook niet dat je hem op hebt doordat hij niet afgeeft aan je eten of aan drinkbekers of flesjes. Waar je wel op moet letten is dat je hem niet te vaak over elkaar heen aanbrengt. Dan kan hij lelijk worden en gaan afbrokkelen. Het is niet nodig om hem vaak bij te werken dus doe dat ook niet.
Ik vind het echt een super fijne lipstick! Ik kocht hem in Spanje voor ongeveer 8 euro maar hier in Nederland kostte ze 14,50.

2 opmerkingen: