donderdag 9 oktober 2014

Baby lips electro

Baby lips lippenbalsems daar ben ik echt al heel erg lang fan van. Ik vind ze fijn in gebruik en ze zijn ook gewoon erg leuk. Ik werd dan ook heel erg enthousiast toen ik drie baby lips lippenbalsems uit de electro collectie tegen kwam in Spanje. Aangezien deze collectie ook naar Nederland komt wilde ik ze graag reviewen.

In totaal heb je 6 kleuren van deze collectie ik heb er 3 gevonden. De uitstraling van deze collectie is heel anders dan die van de collectie die tot nu toe in Nederland te verkrijgen was. Ik vind het persoonlijk erg leuk.
Ik heb dus drie kleuren. De gele heet fierce n tangie. De gele heet OH! ORANGE!. En de paarse heet berry bomb. Ze ruiken alle drie erg lekker maar niet heel overdreven of overheersend. Het zij subtiele geuren die passen bij de kleur en naam die ze hebben.
Er komt wel iets van kleur af maar op de lippen zie je dat niet. Laat je dus niet afschrikken door de heftige kleuren die ze hebben want daar ze je weinig van terug op de lippen.
De balsems zijn zacht en maken mijn lippen zacht en gehydrateerd. Ik vind het echt super fijne lippenbalsems om mee te nemen in mijn tas.
Deze collectie komt dus binnenkort naar Nederland! Ze kostte 3.49 per stuk.

3 opmerkingen:

 1. Klinkt wel goed! Gelukkig dat bij de gele lipbalm niet veel kleur afkomt, al vind ik dat wel jammer bij de paarse en oranje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als gewone lippenbalsem lijken deze mij fijn. Ik had alleen verwacht dat ze wat meer kleur zouden afgeven, dat zou ze toch iets meer speciaal maken in mijn ogen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die klinken erg fijn!
  Ben dol op BabyLips!
  X

  BeantwoordenVerwijderen