dinsdag 16 september 2014

The body shop BB cream

De tea tree flawless bb cream van The body shop zag ik al een tijdje geleden voorbij komen op verschillende blogs. Ik vond hem er heel erg leuk uitzien en de prijs viel me ook eker niet tegen. Net voor de zomer besloot ik hem toch maar te kopen.

De verpakking vind ik echt super schattig. Ik had hem wat groter verwacht waardoor hij heel schattig en klein eruit ziet. Dit product komt uit de tea tree lijn en heeft dus ook datzelfde patroon wat ik erg leuk vind.
De tube werkt goed, handig en hygiƫnisch. Ik moet wel toegeven dat ik makkelijk teveel pak met deze verpakking.
Het product is heel erg licht van kleur. Voor nu is hij zelfs iets te licht voor mij doordat ik nu net wat bruiner ben. Ik vind de substantie perfect. Niet te vloeibaar maar ook niet heel erg dik. Hij brengt daardoor heel erg makkelijk en prettig aan en je voelt hem ook niet zitten.
 
Het is geen vettig product waardoor je gezicht er niet snel van zal gaan glimmen. De dekking is zoals die van een bb cream moet zijn. Ik vond zelfs dat hij nog iets beter dekte. Het is geen foundation maar ik vind het echt een prima dekking.
Het product zag er niet cakey uit op mijn gezicht maar gaf mijn huid juist een hele egale tint. Ik was onder de indruk!
De geur is echt de geur van tea tree. Niet zo heel erg lekker dus. Gelukkig is de geur na dat je het product heb aangebracht zo goed als verdwenen.
Ik ben erg blij met dit product! Hij is perfect geschikt voor de vettere huid met puistjes. De tea tree die erin zit zorgt dan ook voor minder puistjes. Dit product is te koop bij The body shop en kost 8 euro.

4 opmerkingen: