woensdag 17 september 2014

Spanje shopblog!!!

Iets waar ik voor ik op vakantie ging al naar uitkeek was de shopblog die ik kon gaan maken over alles wat ik geshopt heb op vakantie. Het was echt een heerlijke vakantie waar ik erg leuk heb kunnen shoppen!

De foto’s zijn op verschillende plekken gemaakt. Ik heb in Spanje in de villa en op de camping foto’s gemaakt maar ook een aantal foto’s zijn pas gemaakt toen ik weer terug in Nederland was. De achtergronden zijn daarom verschillend maar dat vond ik juist bij zo een artikel wel leuk en toepasselijk. Ik probeer de foto’s op volgorde te laten zien waarneer ik de producten heb gekocht. De meesten prijzen weet ik nog allemaal en omdat ze in euro’s zijn zet ik ze er ook gewoon bij.
 
De eerste week was ik met 5 jongens dus echt veel shoppen is me toen niet gelukt. Toch kon ik als hun boodschappen aan het doen waren nog even snel een parfumerie of drogisterij in glippen en heb ik hele leuke dingen weten te scoren.
Helemaal links zien jullie een Maybelline New York Color Elizer. Dit product sprak me meteen aan omdat ik deze nog nooit in Nederland gezien had. De verpakking vond ik ook super leuk. Na wat research zijn deze als ik het goed heb ook echt niet in Nederland te koop. hij kostte 10,95.
Daarnaast zien jullie een Rimmel lipstick. Rimmel en Maybelline hebben we natuurlijk in Nederland ook maar in Spanje zijn de producten een stuk goedkoper. De lipsticks zagen er erg mooi uit en ik nam er daarom een mee. Deze kostte 3,99.
Naast de lipstick zien jullie een grote groene fles met tonic. Dit was een erg goedkoop Spaans merk. Het is een tonic met aloë vera en omdat de ingrediëntenlijst er erg goed uit zag nam ik deze mee voor maar 1 euro.
Voor de tonic staan nog een product van Rimmel London. Deze keer een Rita Ora nagellak. Omdat ze daar maar 1,99 kostte kon ik het niet laten er een mee te nemen.
Ik was al een tijdje op zoek naar een dupe van de beauty blender. Ik wilde graag zo een sponsje proberen maar kon er nooit een vinden die betaalbaar was. In een Spaanse supermarkt vond ik deze blauwe make-up spons voor 3,99.
Ik ben groot fan van de Maybelline baby lips. Ik heb dan ook alle kleurtjes die in Nederland te koop zijn. Toen ik de baby lips electro lipbalms zag liggen heb ik dan ook alle smaken die ze in die winkel hadden meegenomen. In totaal hebben ze volgends mij 6 electro lipbalms en ik heb er drie van. De gele, de paarse en de rood/ oranje. Deze kostte 2.99 per stuk.
En als laatste op deze foto de Maybelline 24h super stay vloeibare lipstick. Ook deze wilde ik al een tijdje proberen maar ik vond hem eigenlijk gewoon te duur. Ik betaalde er nu 8.95 voor en voor die prijs wilde ik er graag een uitproberen.
En dit was alles wat ik de eerste week heb gekocht. Vergeleken met de rest is het niet veel. Hou je vast want nu komt alles wat ik de rest van de vakantie heb gekocht.
Het tweede deel van de vakantie heb ik veel meer kunnen shoppen en als eerste kwam ik daar deze super mooie tas gekregen. Het is een erg grote tas die je ook kun rollen. De tas heeft een super mooie bruine slangenprint. Ik zag deze tas en ik was opslag verlieft. Het is echt de perfecte tas om mee te nemen naar school. Als ik veel handdoeken en producten mee moet nemen dan is deze tas precies de juiste maat en ik kan hem ook nog eens rollen. We hebben deze tas uiteindelijk kunnen afdingen naar 20 euro.
Niet heel ver van de camping zat 1 winkeltje die neppe rayban zonnebrille verkocht. Je zag veel rayberri maar rayban zag je eigenlijk nergens. Ik kocht de middelste zonnebril die een donker houten print heeft samen met een paarse bril. Die waren samen 15 euro. Helaas is de paarse bril gestolen. Daarom kreeg ik de bovenste roze/ doorzichtige bril. Die ik eigenlijk nog leuker vind dan de paarse! Deze kostte 10 euro.
De onderste bril vind ik ook echt super leuk. Deze was maar 3 euro maar heb ik toch best wel veel gedragen.
En naast de brillen zien jullie nog twee kleine ringen liggen. De ene met een appel en de andere met bloemetjes. Beide kostte deze 3 euro per stuk.
Veel telefoonhoesjes heb ik niet omdat ik nooit echt hoesjes kan vinden voor mijn telefoon. Daarnaast geef ik geen 20 euro uit aan een telefoon hoesje. Gelukkig kwam ik super leuke hoesjes tegen in Spanje. Als eerste een heel simpel zacht roze hoesje. Deze kostte 3 euro. En daar onder een super leuk siliconen cassette hoesje deze kostte 5 euro.
Tussendoor zijn we nog 1 dag naar Barcelona geweest. Ik vond het echt een van de leukste dagen. Na het eten gingen we ook nog even lekker shoppen in een winkelcentrum vlak bij de haven. Als eerste kwamen de Rituals tegen. Op aanraden kocht ik de Happy hands handcrème. Deze kostte 8,50. In het vliegtuig terug naar Nederland kocht ik ook nog de body mist in dezelfde geur.
Na de Rituals kwamen we langs de Primor. Ik had eerlijk gezegd nog nooit van deze winkel gehoord maar wat een geweldige winkel is dat! Ze hebben er real techniques, NYX, Sleek, Essence, catrice en nog heel erg veel andere merken. Ik heb nog heel erg ingehouden. Ik kocht daar onder andere het Oh so special palette van Sleek. Dit palette stond na het Au Naturel palette dat ik een hele tijd geleden kocht hoog op mijn verlang lijstje. Ik vond het zelf erg fijn dat ik hem in de winkel kon kopen omdat ik gelukkig geen verzendkosten hoefde te betalen en ik uiteindelijk toch liever in een winkel koop. Het Sleek palette kostte 9.99.
Naast het Sleek palette kocht ik nog een NYX butter gloss. Deze wilde ik ook al een tijdje. Ik koop NYX producten altijd op Utrecht centraal. Daar hebben ze een hele mooie stand. Toch kom ik daar niet heel vaak dus ik was blij dat ik het merk tegen kwam. De butter gloss kostte 4.99.
Flormar zit wel in Amsterdam, maar helaas kom ik daar echt nooit. Ik werd heel enthousiast toen ik uit het niets een Flormar tegen kwam. Ik was vooral benieuwt naar hun lipsticks en kocht er daarom ook 2. Als eerste de supermatte lipstick in de kleur 201. Het is een hele mooie rode lipstick die een beetje een oranje gloed heeft. Deze lipstick zit in de zwarte verpakking en kostte 4.95.
De tweede lipstick is die in de gouden verpakking dit is de Cashmere stylo lipstick in de kleur 23 een hele mooie natuurlijke tint. Deze kostte 6.95.
En als laatste gingen we naar Kiko. Dit was de eerste keer dat ik bij Kiko was en ik moet zeggen dat ik het allemaal wat duurder had verwacht. Ik vond de prijzen echt meevallen. Als eerste viel mijn oog op een hele mooie oogschaduw in een mosgroene kleur. Het is de kleur 116. De oogschaduw kostte 2.90
Als laatste kocht ik nog een ultra glossy stylo met spf 15 in de kleur 817. Deze kostte 4.90.
In Llorret zelf zaten ook een aantal leuke winkeltjes waar ik deze neppe micheal kors tas spotte. Achter deze tas zit best een leuk verhaal. Ik vroeg in de winkel hoe duur deze was en had met mezelf afgesproken er niet meer dan 25 euro voor te betalen. Het is en blijft toch nep. De man vertelde me dat de tas 45 euro kostte dus ik liep weg. Voor ik de winkel uit was, was de prijs al gezakt naar 30 euro. Maar ik liep toch maar door. In bijna elke winkel kon je deze tas wel vinden, en aangezien ik hem echt heel mooi vond ben ik nog even verder gaan kijken. Uiteindelijk kwamen we bij een winkel waar de verkoper een klein beetje Nederlands verstond. Ik vertelde in het Nederlands dat ik de tas ergens anders had gezien voor 25 euro. En zo kreeg ik hem uiteindelijk dus voor 25 euro. Ik vind het echt een geweldige tas en ben er echt super blij mee.
De portemonnees eronder heb ik beide nog in de eerste week gekocht maar staan op de verkeerde foto. De blauwe koste 13 euro en de bruine 10.
 
Tegenover de supermarkt zat een soort winkel die op internet werd beschreven als de action. Natuurlijk moesten we daar even gaan kijken. Ik zocht al een tijdje naar een bakje voor mijn make-up maar kocht er steeds maar geen. Toen ik er in die winkel een zag voor 3,40 kon ik het niet laten. Ik gebruik hem nu om mijn favorieten lipproducten in te bewaren.
Ook het pennenbakje wat ernaast staat gebruik ik voor mijn make-up. Ik bewaar daar nu mijn oogpotloden in. Deze kostte 1 euro.
De lipstick helemaal links stond bij een schap met goedkope make-up producten. Deze lipstick vond ik er, behalve de verpakking, erg mooi uit zien. Ik moet hem nog proberen maar voor 1,20 wilde ik de gok wel wagen.
En als laatste in de wanna be action kocht ik twee oogschaduw palette. Ook deze waren rond de 1,20 maar zagen er wederom erg mooi ook.
Het laatste product uit deze foto is weer een lipstick. Deze kocht ik in de supermarkt zelf. Deze kostte rond de 3 euro.
Naast onze camping was een enorm warenhuis waar ze echt werkelijk alles verkochten. Het enige wat ik er heb gekocht zijn haar accessoires. De blauwe links boven in. Dit waren er twee voor 80 cent en de paarse onderin dit waren er twee voor 68 cent.
Kleine winkeltjes met sieraden zie je daar overal. Het kon dan ook niet anders dat ik daar ook wat leuke dingen heb gevonden. Als eerst vond ik een elastiekje die ik heel erg vond lijken op de invisebobble. Deze kostte 50 cent. Daar onder zien jullie een strikje op een speldje met het Burberry patroon. Deze vond mijn vriend erg leuk dus die heb ik toen gekocht voor 2,50. En het kleine bruine speltje ernaast vond ik zelf erg leuk. Er staat Chanel op maar dat is natuurlijk, zoals bijna alles in Spanje, hartstikke nep. Deze was 1,95.
En als laatste op deze foto twee hele leuke armbandjes. Ik had ze eerst in de blauwe bovenste kleur en in het roze maar deze zijn helaas gestolen. Daarom heb ik nu de blauwe en nog een licht blauwe. De roze was helaas uitverkocht. Deze kostte 5 euro per stuk.
De geur van groene appeltjes daar ben ik echt gek op. Als ik aan de geur denk dat proef ik de smaak van groene appels al. Toen ik de conditioner met groene appeltjes geur tegen kwam kon ik het niet laten om even te ruiken. Het was echt een heerlijke niet chemische geur. Ik kocht hem voor ongeveer 2 a 3 euro.
Ik ben gek op de producten van Aussie maar ik vind ze best wel aan de dure kant. Toen ik Aussie shampoo tegen kwam voor 4 euro per stuk kon ik het niet laten om er twee mee te nemen.
Ook de Nivea onder de douche body lotion is daar echt veel goedkoper. Ik kocht een grote verpakking voor ongeveer 3 euro.
En als aller laatste product kocht ik nog een sleek palette. In het centrum van Llorret kwamen we een Douglas tegen waar ze alleen de palette verkochten. Ik nam het ultra matte v2 darks palette mee voor 9,99.
Dat was ongeveer alles wat ik gekocht heb in Spanje. Ik zal vast  nog wel wat dingen vergeten zijn maar niet heel veel. Omdat ik meteen toen ik terug kwam uit Spanje naar de Kruidvat ben gegaan om de nieuwe producten van Essence en Catrice te spotte leek het mij wel leuk om de producten die ik toen gekocht heb ook even te laten zien.
Dit is een foto die ik maakte voor instagram het is dus geen geweldige foto. Maar het is mar een extraatje.
Iets wat mij echt veraste waren de nieuwe keep calm lipbalms van Rimmel. Ik had er persoonlijk niets over gehoord of gelezen. Maar ik vond ze er erg leuk uit zien en ik vond ze ook betaalbaar. Ik nam de donkerste kleur mee voor 3.49.
Over de eyeliners van Essence hoor ik altijd hele goeie dingen. Zelf gebruik ik nog niet super lang dagelijks liquid eyeliner dus had er eigenlijk nog nooit een gebruikt. Omdat de nieuwe matte eyeliner me wel aansprak nam ik die mee voor 2.89.
Ik zoek al heel erg lang naar een transparante betaalbare lipliner maar kon er nooit en vinden. Het schijnt dat Catrice er een in zijn assortiment heeft gehad maar die heb ik nog nooit gezien. Ik was erg blij toen ik zag dat Essence er een in zijn assortiment heeft toegevoegd! De lipliner kost 0,99.
Iets wat mij meteen aansprak in de persberichten was de beautifying lip smoother. Toch wilde ik eerst even de reviews af wachten. Alles wat ik las was positief dus uiteindelijk heb ik toch maar de donkerste kleur meegenomen. Deze kosten 3.59.
De princess mascara van Essence wilde ik eigenlijk niet kopen. Maar omdat ik de rest van de producten nog een beetje tegen vond vallen en ik de leuke verpakking toch niet kon weerstaan heb ik hem uiteindelijk toch meegenomen. Deze kostte 3.39.
Naast de nieuwe producten heb ik ook nog twee producten gekocht die uit het assortiment gaan dus afgeprijsd waren. Als eerste een vloeibare lipstick van L’Oréal. Deze was nu voor de helft van de prijs dus voor 7,50.
En als aller laatste nog een liquid metal oogschaduw van Catrice. Deze kostte nu 1 euro.
Het was een lang maar heel erg leuk artikel om te maken. Ik hoop dat jullie het artikel leuk vinden! Wat hebben jullie geshopt deze zomer?

5 opmerkingen:

  1. Mooie aankoopjes! Inderdaad heerlijk om Sleek gewoon in de winkel te kunnen kopen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat mooie aankoopjes!
    Je heb lekker veel geshopt, leuk om te zien :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gewoon een wonder dat je koffer nog dicht kon. Je hebt wel leuke dingen gekocht

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik ben alleen teruggevlogen met handbagage, de rest ging mee in de auto haha!

      Verwijderen