maandag 25 augustus 2014

Catrice BB cream

Helaas gaat dit prachtige product uit het assortiment. Toen ik hoorde dat deze eruit ging had ik hem nog nooit gebruikt. Ik ben hem meteen gaan kopen omdat ik deze nog heel erg graag wilde proberen. Vandaag review ik hem voor jullie.

Ik vind het leuk dat het product in een doosje zit. Ik vind het toch altijd een extra luxe als een product nog extra verpakt zit in een doosje. Het product ziet er niet super leuk uit maar is ook niet lelijk. Een prima verpakking dus.
Ook de verpakking zelf is prima. een handige verpakking om mee te nemen.
Het uiteinde is heel erg dun en je kunt heel erg makkelijk doseren. Je zult niet snel te veel of te weinig pakken bij dit product. het werkt echt heel makkelijk en hygiënisch.
Het product lijkt hier volgends mij wel iets donkerder dan dat hij werkelijk is. Hij is precies goed voor mijn huid. Nu moet ik wel toegeven dat voor mij de lichte kleur van drogisterij make-up altijd wel goed is. soms kan ik zelf de tweede kleur nog wel hebben. Bij deze is de lichtste kleur goed.
Het aanbrengen kun je beter met een kwast doen. Door de spf wat erin zit (wat ik zelf erg fijn vind!) is de substantie wat stroef en dik om met je vingers aan te brengen. Persoonlijk breng ik hem altijd aan met een kwast dus voor mij is dit geen probleem.
De dekking is perfect. Niet zo dekkend als een foundation maar hij maakt mijn huid toch heel erg mooi en egaal. Hij ziet er ook echt niet cakey uit en je ziet niet duidelijk dat je bb cream draagt.
Ik ben heel erg blij dat ik deze nog hem weten te bemachtigen! Als jullie hem nog tegen komen dan zou ik hem zeker nog meenemen! Hij koste eerst 6 euro maar is voor 3 euro afgeprijsd.

7 opmerkingen:

 1. Ik vind het erg jammer dat deze uit het assortiment gaat. Gelukkig heb ik nog een back-up kunnen inslaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb hem ook gekocht toen hij maar voor €3 was, en het is een heel fijne bb creme!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze BB Cream ook, maar ik heb geen Back-up ingeslagen :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt alsnog fijn! Zelf zou ik hem niet willen wisselen voor mijn skin79 product, maar he... ieder zijn ding!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. de skin 79 bb cream zou ik ook nog eens willen proberen!!

   Verwijderen
 5. Dit is al zo lang mijn favoriet! Ik heb hem dus al snel ingeslagen!

  BeantwoordenVerwijderen