woensdag 2 juli 2014

Opgemaakt #6


 
Het is weer tijd voor een opgemaakt artikel. Mijn opgemaakt bakje gaat veel sneller vol dan ik elke keer verwacht! En deze keer zit er ook een hoop make-up bij.


Ik heb me voorgenomen om wat meer haarmaskers eerst op te maken. Ik krijg er steeds meer en mijn lades worden steeds voller. Ik maakte het rijke voeding masker van Guhl op. een heerlijk haarmasker!
De Dove douchegel was een nieuwe favoriet van mij. De geur is echt ontzettend lekker! er staat dan ook alweer een nieuwe in de douche.

En nog twee sponsjes. Ik gebruik zelf geen sponsjes maar ik had deze nog liggen. Ik gebruik ze toch nooit dus ik gooi ze maar weg.


Het rozenwater van de Kruidvat is een van mijn fijnste toners! Ik schrok ook toen ik zag dat hij op was. Ik heb meteen een nieuwe gekocht.
De Essence my skin creme vond ik ook altijd al heel erg fijn. Er zat nog een klein beetje in dus ik heb hem maar even opgemaakt. Ik gebruik nu de nieuwe versie hiervan die in een tube zit.

En een product waarvan ik blij ben dat hij op is, de L’Oreal oogreiniger. Deze vond ik helemaal niet zo fijn.


Watteschijfjes zitten in elke opgemaakt van mij. Ook deze keer heb ik twee pakken opgemaakt.
Voor de eerste keer zit er een tandpasta bij. Meestal gooit mijn moeder die weg voor ik ze op de foto kan zetten maar deze keer niet. de pearl drop tandpasta van de action is deze keer opgegaan. Ik moest heel erg wennen aan de smaak maar uiteindelijk was het een hele fijne tandpasta.

Over het lavendel sheet mask heb ik een review geschreven! Dit hele fijne masker moet ik nog een keer kopen!


En dan heb ik nog wat make-up producten. als eerst zien jullie een lipstick. deze heeft geen naam of merk, maar hij was heel oud geworden en er kwam geen kleur meer van af.
Ook maakte ik nog twee mascara’s op. als eerst de falsies volume mascara van maybelline en als tweede een mascara zonder merk of naam. Deze kocht ik ooit op een lady’s night.

Twee concealers waar ik van baal dat ik ze heb opgemaakt! De brightning concealer van de Etos en een concealer van maybelline. Ik vond ze beide super fijn.
En als laatste de essence wenkbrauwgel. Hij was zo goed als op en vies toen de dop helemaal afbrak. Ik heb wel een nieuwe gekocht want hij is erg fijn!

Wat hebben jullie opgemaakt?

3 opmerkingen:

  1. De essence skin creme vind ook heel erg fijn! Die was bij mij snel op haha. x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Rozenwater van de Kruidvat heb ik laatst ook gekocht, erg fijn in gebruik! X

    BeantwoordenVerwijderen