donderdag 24 juli 2014

Face food masker

Dit face food masker kwam ik al eerder tegen, ik nam hem niet mee maar hij trok wel meteen mijn aandacht. Toen hij in de aanbieding was bij de Etos kon ik het niet laten en nam ik hem toch mee. Ik was erg benieuwt naar de werking hiervan en heb hem meteen uitgeprobeerd.

Het masker zit erg leuk verpakt. Er zijn verschillende soorten en elke soort heeft zijn eigen kleur, die erbij past. Zo heeft dit masker blauw. Het is een dead sea mineral mud masker. Ik vind dit soort maskers altijd heel erg interessant en de verpakking past er goed bij. Er zitten twee verpakkingen bij.
Toen ik het masker aanbracht begon het meteen al met tintelen. Iets heftiger dan ik dat maskers normaal op mijn huid tintelen. Mijn ogen begonnen ook een beetje te prikken. Het prikken nam wel al snel af en het was niet echt vervelend.
Het masker was vrij snel ingetrokken en was erg makkelijk te verwijderen. Mijn huid was wel wat rood maar voelde glad en zacht aan. het rode trok snel weg en mijn huid zag er best wel goed uit. het doet zeker geen wonderen maar mijn huid was gekalmeerd en onzuiverheden waren zeker minder.
Ik zou dit masker zeker aanraden als je huid echt een oppepper nodig heeft en wat onzuiverheden heeft. Heb je dit niet dan is dit masker denk ik iets te agressief.
Ik kwam er later nog achter dat dit masker bij Montagne Jeunesse hoort (Het bekende masker merk). Hij is te koop bij de Etos en kost ongeveer 1 euro.
 

1 opmerking:

  1. O ja, deze heb ik ook nog ergens slingeren! Deze verpakking was trouwens maar €0,50! Echt een koopje! Ik heb het sauna masker ook geprobeerd en die vond ik erg goed!

    BeantwoordenVerwijderen