vrijdag 18 juli 2014

Essie nagellak

10 euro voor een nagellakje vind ik persoonlijk erg aan de prijs. Ik ben gewoon niet zo een nagellak fan dat ik dat ervoor over heb. Toch word ik altijd erg enthousiast als er wat lakjes van Essie zijn afgeprijsd. Normaal zitten er niet zoveel bijzonders lakjes tussen en laat ik het voor wat het is, maar deze keer had ik geluk.

De verpakkingen van Essie vind ik altijd heel erg leuk. Het is een doorzichtig flesje waardoor je de kleur goed kunt zien en een witte dop. Het is een best wel groot flesje je krijgt dus erg veel nagellak. Het leuke vind ik dat de naam van het merk in het flesje staat.
De kleur heet Fashion playground. Een mint kleurtje. ik ben dol op dit soort kleurtjes.
Het kwastje is super fijn. Lekker breed en je kunt in 1 a 2 keer prima je hele nagel lakken. Geen gedoe en geen strepen.
De lak dekt erg goed en ziet er prachtig uit op de nagels. Bij mij bleef deze lak ook echt goed zitten. zelf na het werken had ik maar 1 chip terwijl normaal er totaal geen nagellak meer aan mijn nagels zit.
Ik ben heel erg blij met dit lakje! Echt een leuk koopje. Normaal kosten de lakjes van Essie dus 10 euro maar deze nam ik mee voor 5 euro. 10 euro had ik niet voor overgehad. Al is het lakje uiteindelijk heel erg fijn en super mooi!

4 opmerkingen:

  1. Ik ben ook dol op dit soort kleurtjes! :) De lakjes van Essie lijken me erg fijn! xo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, dit is echt het perfecte kleurtje! Heel erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen