vrijdag 6 juni 2014

Beste koopjes


Koopjes, ik vind ze geweldig! Ik vind het vaak veel leuker om producten in de sale te kopen dan producten voor de volle prijs te kopen. Je krijgt toch een beetje het gevoel dat je zuinig aan heb gedaan. Vandaag laat ik een paar van de koopjes zien die ik ooit heb gedaan en waar ik nogsteeds heel erg blij mee ben.


Mijn nieuwste koopje en favoriet uit het rijtje is de Lancaster summer plash parfum. Over het product zelf ga ik niet al teveel zeggen want ik ga hem nog reviewen. Wat ik wel kan zeggen is dat hij normaal 42 euro kost en ik hem voor 10 euro heb gekocht.

 
Het glam eye HD palette van rimmel london was ooit te koop in de drogisterij voor 11,99. Maar nog niet heel erg lang geleden zag ik dit palletje voorbij komen bij de Action. De collectie is al een hele tijd niet meer te koop bij de drogist maar nu dus wel bij Action voor ongeveer 3 euro. Dit is echt het perfecte voorbeeld van hele leuke koopjes! Oude collecties die je gemist heb later toch nog kunnen scoren voor een super leuke prijs.
De Rimmel scandaleyes retro mascara kreeg ik gratis bij aankoop van 10 euro aan rimmel producten. dit vind ik ook altijd ontzettend leuke actie’s. zo kun je namelijk een keer een wat duurder product kopen, en je krijgt er dan ook nog eens een product bij. Deze mascara kost normaal 12,99.

Haarproducten koop ik bijna nooit voor de volle prijs. Via pinkypolish las ik de tip over de L’OrĂ©al everriche haarolie. Een haarolie die mij echt perfect leek. De olie kost normaal 13,49 wat ik persoonlijk niet uit zal geven aan een haar product. gelukkig was er toen een actie waar dit product was afgeprijsd naar 5 euro!

En als laatste de toni&guy sea salt spray. Een spray die ik al een tijdje graag wilde proberen. Maar 12,99 vond ik een beetje teveel voor een product die ik toch niet dagelijks zou gaan gebruiken. Gelukkig kwam ik toen een actie tegen waar ik maar 6 euro voor dit product hoefde te betalen.
Wat zijn jou beste koopjes?

2 opmerkingen:

  1. Mooie producten! Mijn beste koopjes zijn toch meestal parfums die ik in de aanbieding heb kunnen bemachtigen voor een veel lagere prijs.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een fijne aanbiedingen! Ik hou ook van koopjes scoren.

    BeantwoordenVerwijderen