maandag 12 mei 2014

Action puistjes patchs


 
Over de puistjes patch van de Action zijn al ongeveer een miljoen reviews geschreven. Toch werd ik er nooit echt heel benieuwt naar. Toch besloot ik dit product een hele tijd terug maar eens te kopen. Ik heb hem een hele tijd niet gebruikt tot ik toch weer wat meer last had van puistjes. Nu heb ik dit product al weer een tijdje in gebruik en leek het mij leuk om er ook maar eens een artikel aan te weiden.

 
De verpakking is prima. simpel en niet heel erg mooi. maar voor de prijs hoeft dat van mij ook helemaal niet.

De puistjes patch zijn kleine rondje patches die doorbrengt zijn met een soort van gel. Het is de bedoeling dat je deze op een puistje plakt. Er zijn 2 verschillende groottes. Hoelang je de patches op het puistje moet laten zitten staat nergens. Ik plak ze daarom ’s avonds op en haal ze de volgende ochtend eraf.
Ik was hier nogal sceptisch over. ik plakte ze maar gewoon op een puistje en verwachte niet dat het de volgende dag minder was. Toch was ik blij verrast toen ik de patch er de volgende dag afhaalde. Het puistje was echt bijna weg. Het heeft daarna nog maar een dag geduurd voordat het puistje helemaal verdwenen was.

Natuurlijk is het geen wondermiddel. Maar het helpt zeker om je puistjes minder te laten worden. en uiteindelijk zullen ze ook sneller weg gaan. De patch zijn te koop bij de Action en kosten 0.72 euro.

5 opmerkingen:

 1. Klinkt super! Als ik nog eens in de action ben zal ik ze zeker in me winkelmandje leggen want ik ben erg benieuwd! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ze zelf ook. Ik vind ze eigenlijk vrij goed werken, zeker geen wondermiddel maar best oké.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb het ook al eens geprobeerd en ik vond het ook goed werken. bij mij duurde het ook nog een dag 1-2 maar voor nog minder dan een euro is dit echt wel een zeer goed product!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik ze best vaak en ze zijn super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ze ook gehad, vind zie niet heel fijn.. maar ik heb ook last van acne dus dat speelt ook mee!

  BeantwoordenVerwijderen