woensdag 23 april 2014

Toni & Guy sea salt spray


 
Waarneer je een dag op het strand heb gelegen heeft je haar de perfecte messy look. Nu kun je die look ook toepassen in het dagelijks leven door een sea salt spray. Ik was hier altijd al wel benieuwt naar maar vond het product te duur. Tot er een actie was bij toni & guy.

 
De verpakking vind ik erg mooi en handig. Ik vind de uitstraling van toni & guy producten altijd erg mooi. het is een spray flacon waardoor je het makkelijk door heel je haar kunt aanbrengen.

Het beste kun je dit product aanbrengen op handdoek droog haar, even laten drogen of droog föhnen en je heb een prachtige messy look. ik hou af en toe wel van zo een look.
Wat je ook kunt doen is dit product in je haar sprayen en dan je haar draaiend droog föhnen. Als je hier meer over wild weten dan kun je even kijken naar de reclame van toni & guy.

En wat ik zelf ook nog heel fijn vind om te doen is om nadat ik krullen heb gemaakt dit er nog even in te sprayen. De krullen worden dan net wat rommeliger en dit zorgt voor een heel erg leuk effect.
Ik ben gek op dit product! het doet precies wat het belooft en je kunt er veel verschillende kanten mee op. de spray kost 12,99.

4 opmerkingen:

  1. Ik ben wel benieuwd naar dit product. Alleen wordt mijn haar altijd zo snel vet, dus ik ben bang dat ik het na dit gebruik meteen moet wassen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dit product zal je haar eerder uitdrogen dan dat het je haar vet maakt :P

      Verwijderen
  2. Lijkt mij een fijn product om eens wat anders met je haren te doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt goed! Ik hou ook van messy haren zeker in de zomer probeer ik zoveel mogelijk me Stijltang aan de kant te leggen ;-) X

    BeantwoordenVerwijderen