zaterdag 1 februari 2014

verwen producten


Soms als ik een middag of avond vrij ben vind ik het heerlijk om een beauty middag te houden. Ik denk dat tegenwoordig iedereen dit wel doet. Maar veel t weinig! We hebben het allemaal hartstikke druk en moeten echt wat meer tijd vrijmaken voor onszelf. Vandaag ga ik de producten laten zien die bij mij echt niet kunnen ontbreken bij een verwen middag!

Als eerste natuurlijk een heerlijk masker! Ik ben enorm fan van het mask of magnaminty masker van lush! Maar ook de maskertjes van dr. Van der hoog zijn heel erg fijn.


Een haarmasker mag ook echt niet ontbreken. Mijn haar heeft echt wel wat extra aandacht nodig. Een heel fijn haarmasker is die van guhl. Het rijke voeding deep butter masker! Wil je voor een iets goedkopere variant gaan dan heeft andrelon ook hele fijne maskers!


Een scrub mag ook niet ontbreken. Scrubben doe ik ongeveer 2 a 3 keer in de week. dit is ook echt meer dan genoeg! Ik vind het zelf erg fijn om een chemische scrub te gebruiken. Ik gebruik om het moment de moisturizing peeling van NAOBAY.


Neem rituals mee voor onder de douche! Rituals heeft echt geweldige douche producten. Waaronder de foaming shower gels. Deze zijn echt heerlijk om te gebruiken.

Ook voor een body scrub kun je bij rituals terecht! Ze hebben heel erg veel verschillende geuren o dat gebied. Het enige jammere is dat ze in een pot zitten. er komt dan al snel water bij en dat is erg zonde.


De body butters van the body shop zijn ook echt producten die gewoon geweldig zijn om te gebruiken. Dit zijn mij favorieten papaya en strawberry. Ik vind de geuren echt heerlijk en ze voeden mijn huid heel erg goed!


En als laatste een non beauty product. Geurkaarsen! Ze zijn heerlijk. Ik was er nooit zo van en wilde ze daarom nooit proberen maar sinds ik er eenmaal een heb gekocht ben ik om. Het is heerlijk om je kamer een lekker geurtje te geven. mijn favorieten zijn de vanilla geurkaars van de Kruidvat en de groene appel geurkaars van de big bazar.
en dit waren de producten die je echt niet kan missen op een beautymiddag! ik Hoop dat jullie het leuk vonden. Welke producten kunnen jullie echt niet missen op een beautymiddag??

2 opmerkingen:

  1. Voor mij is de body butter van TBS toch wel een verwen product!
    Ps. er is momenteel een winactie op mijn site. Doe je ook mee? ^-^

    BeantwoordenVerwijderen