woensdag 5 februari 2014

producten die ik meer zou moeten gebruiken.



Iedereen herkend dit denk ik wel, producten die heel erg mooi zijn, ook erg fijn in gebruik, maar die je gewoon nooit gebruikt. Ik heb wel een aantal producten in mijn stash die ik echt enorm fijn vind en die er ook echt heel erg mooi uit zien maar die ik echt maar heel erg weinig gebruik! Het leek me daarom een goeie motivatie om die producten vandaag aan jullie te laten zien, en ze dan meer moet gaan gebruiken.


Ik begin bij de oogschaduw. Oogschaduw is denk ik wel de categorie waar ik het meest van heb. Ik vind dit ook heel erg leuk omdat er zoveel verschillende soorten oogschaduws zijn. maar toch zijn er genoeg oogschaduws die eigenlijk nog bijna ongebruikt in mijn stash liggen. Ik wil daarom ook niet alleen maar de bovenste twee palette meer gebruiken maar eigenlijk in het algemeen wat meer afwisselen met mijn oogschaduws. Maar omdat ik deze twee palette echt nog maar heel erg weinig heb gebruikt terwijl ze echt heel erg mooi zijn! wilde ik deze nog even in het speciaal noemen.

Als eerste een Gosh pallet. Dit is een Gosh pallet met twee hele mooie matte tinten groen. Ik ben echt gek op groene oogschaduws en matte oogschaduws. Maar sinds ik het pallet van wed n’ wild heb gebruik ik die meestal voor groene oogschaduw. Toch wil ik dit pallet meer gaan gebruiken want de pigmentatie is echt heel goed en de oogschaduws zijn gewoon heel erg mooi!

En als tweede het pallet van de action. Dit is een pallet met 18 hele mooie kleuren oogschaduw. Dit pallet heeft mij echt verast. De pigmentatie is heel erg goed en de oogschaduws hebben hele mooie kleuren. Toch licht het pallet op dit moment een beetje te verstoffen in mijn stash. Ik moet er dus echt meer mee gaan doen!

 
Ook deze foto is niet helemaal bedoeld voor deze twee eyeliners maar meer voor een categorie producten. Ik heb het namelijk over gel eyeliner. Ik heb de laatste tijd heel erg zitten oefenen met gel eyeliner en het gaat steeds beter. Ik vind het nu ook echt veel mooier dan gewoon en oogpotlood of gel eyeliner. Toch is het wel wat moeilijker in gebruik en ben je er s’ ochtend iets meer tijd aan kwijt. Daarom gebruik ik het minder. Toch wil ik me er nu echt aan wagen en ik wil het meer gaan gebruiken! Vooral deze twee hele mooie gel eyeliners!

Deze beauty komt nog uit een oude limited edition van essence maar hij is echt prachtig! Dit is een hele mooie blauwe gel eyeliner uit de vintage district lijn!

En als tweede een donker paarse gel eyeliner van Maybelline.

 
Van deze potloodjes was ik helemaal weg! Ik vond ze echt geweldig. Toch gebruik ik ze echt heel erg weinig terwijl de kwaliteit echt heel erg goed is en ze er mooi uit zien. Ik weet niet of deze polootjes nog te krijgen zijn. ze kwamen volgends mij uit een lijn die afgelopen zomer is uitgekomen, maar ik heb ze ver daarna ook nog gespot.

Soms ben ik een beetje bang om producten te gebruiken omdat het al snel te veel kan worden. dat probleem heb ik met dit product. Dit is de mousse foundation van essence. Deze foundation kan heel erg mooi zijn. je kan hem heel erg dun aanbrengen als concealer of gewoon als foundation. Je krijgt hierdoor echt een heel erg mooi airbrush effect en een hele goeie dekking. Maar kijk uit! als je teveel gebruikt dan kan het er heel erg droog uit gaan zien en niet mooi.


En als laatste een huidverzorgingsproduct. Dit is de tea tree olie van de Kruidvat. Deze olie werkt echt heel erg goed voor mijn huid. Als ik hem ongeveer 2 keer in de week gebruik als nachtcrème dan geeft hij mijn huid echt een oppepper. Het enige nadeel is dat hij best wel stinkt. Je ruikt het niet als hij eenmaal op je huid zit, maar een pretje om aan te brengen is het niet. Helaas is dit de echte tea tree geur. Ook ben ik vaak te lui. Ik denk altijd naja ik pak wel gewoon een crème dat is veel makkelijker.
En dat was het alweer. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en dat ik jullie inspireer om ook jullie onder het stof bedolven producten er weer eens bij te pakken! Laat in de comments achter welke producten jij meer zou moeten gebruiken.

10 opmerkingen:

  1. mooie producten, ik ben nu heel benieuwd geworden naar de tea tree olie! Zou je daar misschien een review over kunnen schrijven? :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik denk dat als ik hem nu vaker ga gebruiken ik er wel een review over ga schrijven!

      Verwijderen
  2. Ik gebruik de eyeliner van maybelline elke dag, die is zó fijn!

    Liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh die gel eyeliner van maybelline heb ik ook nog ergens liggen .. haha oops.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gel eyeliner wou ik altijd al eens proberen!

    Love,

    Rowan


    Personal Style Blog WWW.REDREIDINGHOOD.COM

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben wel benieuwd naar die tea tree oil. Mijn huid kan af en toe ook wel een opknapbeurtje gebruiken dus mss is dit wel iets voor mij.

    BeantwoordenVerwijderen