donderdag 13 februari 2014

maybelline gel eyeliner


 

Gel eyeliner is een product dat ik graag meer wil gebruiken! Je kunt er hele leuke dingen mee maar je moet er even de tijd voor nemen. Maar om mezelf een klein steuntje in de rug te geven kocht ik laatst een gel eyeliner van maybelline. Vandaag ga ik hem reviewen! Dus ben je benieuwt lees dan snel verder.

De eyeliner komt echt in een prachtig doosje! Ik vind dit toch wel heel erg leuk aan een product. Het is wat extra luxe die je bij het product krijgt.

Ik heb de kleur 10 ultra violet. Dit is een donker paarse kleur. Ik vind paars echt de mooiste kleur om als eyeliner te dragen. Het is niet meteen dat je ziet dat je opeens een andere kleur op je ogen draagt. Maar toch geeft het iets anders dan normaal. Als ik wel wat meer kleur wil dan vind ik blauw echt een prachtige kleur als eyeliner!

 
in de verpakking zit natuurlijk het potje van de eyeliner maar ook een eyelinerkwastje. Ik vind het kwastje er prima uitzien tot zover. Gewoon zwart is voor een kwast eigenlijk altijd goed. Ook is hij niet te groot maar ook weer niet zo klein dat je hem overal kwijt raakt. Dus lekker makkelijk om mee te nemen.

De verpakking van de eyeliner vind ik ook heel erg mooi. ik vind het vooral heel erg mooi dat de onderkant matt doorzichtig is!
 

Hier zien jullie de kleur. De kleur komt op de foto iets lichter over dan dat hij echt is. ik vind de kleur echt prachtig! Ik hou heel erg van paarse eyeliner! Er zitten ook geen rare chunky glitters in de eyeliner dus dat is ook mooi! meestal geven die glitters alleen maar nadelen en zijn ze ook niet mooi. een lichte glans maar vooral matt paars.
 

Van het kwastje verwachte ik niet veel. Maar ik ben blij verrast! Het kwastje is plat maar met de bovenkant kun je heel erg mooi dunne lijntjes maken. Ook is dit het eerste kwastje waar ik ooit een wing maakte die er goed uit zag! Dus heb je geen eyeliner kwastje dan kun je bij deze eyeliner prima het bijgeleverde kwastje gebruiken ik gebruik hem nu altijd voor mijn geleyeliner.
 

Hoe de kleur uitpakt op mijn huid vind ik mooi maar hij is niet heel dekkend. Ik moet wel echt 2 keer over de kleur heen gaan om hem mooi dekkend te maken. Ik vind dit zelf niet heel storend wat als je zoals ik nog wel eens een foutje maakt dan kun je het erg makkelijk weghalen. En als je dan tevreden bent dan ga je er gewoon nog een keer over heen.

De eyeliner is zo goed als matt wat ik altijd erg mooi vind. Een eyeliner hoort kleur te geven en niet perse glans of glitter. De eyeliner blijft ook echt de hele dag op zijn plek. Precies zoals het hoort.
Ik ben fan! ik vind het een fijne mooie eyeliner. En ook het bijgeleverde kwastje is heel erg fijn in gebruik. Deze kleur zit niet meer in het assortiment van Maybelline en is daarom te krijgen bij de Big Bazar voor 3 euro. Wil jij gewoon de zwarte kleur dan kun je die wel kopen bij de drogisterij voor ongeveer 12 euro.

6 opmerkingen:

  1. Mooi! De matte verpakking spreekt mij ook enorm aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ziet er goed uit, maar zlef vind ik het wat hard bij me staan. maar ik zal het eens proberen :p

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award!

    http://mandycarolina.nl

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. lief van je! ik heb de liebster awart alleen al gedaan, en nog niet zo heel lang geleden. sorry!

      Verwijderen