donderdag 27 februari 2014

Fashion op Ladylipbalm??


 
Een fashion artikel op ladylipbalm? Ja jullie zien het goed eindelijk is er een keer een artikel met kleding. Ik probeer er iets meer over te gaan schrijven maar toch vind ik het erg moeilijk om fashion artikels te maken. Vandaag komt er in ieder geval een kleine fashion shopblog. Ik heb namelijk twee truien gekocht in de sale. En het leek mij wel leuk om ze even te laten zien.

Ik vond het trouwens best wel moeilijk om deze kledingstukken een naam te geven. het zijn namelijk niet echt truien maar meer t-shirt met lange mouwen. Voor het gemak noem ik het maar gewoon een truien.

Deze trui trok mij heel erg aan door de kleur. Ik vind deze kleur echt geweldig. Ik zag me al helemaal lopen met deze trui en dan mijn sneakers in dezelfde kleur. Wat ik ook erg leuk vond is dat de hals best wel groot is. ik vond dit wel een leuk detail. Ook vind ik lange mouwen heel erg fijn! Ik draag meestal dingen met korte mouwen omdat ik dat gewoon leuker vind staan. Maar ik heb het wel heel erg snel koud, dus dan is het wel fijn om ook kledingstukken te hebben met lange mouwen.
Deze trui kocht ik bij de zaza. Normaal kost hij 25 euro maar omdat ze weggaan kreeg ik 30% korting en kosten hij nu nog maar 17.50 euro.

deze trui was een beetje een verassing. Ik liep namelijk in de Bristol voor wat basic kledingstukken voor mijn intakeopdracht, toen ik deze zag hangen. Normaal vind ik niet echt leuke dingen bij de Bristol en als ze al leuke dingen hebben zit er meestal totaal geen vorm in en staat het me niet.
Deze trui is wel een beetje uit mijn comfort zone. De kleuren vind ik wel echt geweldig. Ik vind de combinatie van het gebroken wit met neon oranje echt heel leuk. En ook vind ik het leuk dat het neon oranje maar een detail is dus dat het niet heel overheersend is. de stof is iets waardoor ik twijfelde. Het is niet echt heel stof die ik normaal zou dragen. Hij schijnt een heel klein beetje door waardoor je er wel echt nog en hempje of t-shirt onder moet dragen. Maar dat vind ik niet erg. Ik vond hem toch wel heel erg leuk staan dus besloot hem gewoon mee te nemen!

deze trui komt dus van de Bristol en hij kost normaal 29.99 en hij was ook niet in de sale. Wel had mijn moeder nog kortingsbonnen van haar werk die ook bij de Bristol gelden. Dus kregen we nog 20% korting op elk product dat we kochten waardoor deze trui 23.99 kostte.

En dat was het. Een niet zo heel erg lang artikel, maar dit is dan ook maar een extra artikel. Ik ga zeker proberen wat meer fashion artikels te maken. Beauty blijft wel echt op nummer 1 maar ik vind het wel leuk om af te wisselen met lifestyle en nu dus ook met fashion! Wat vinden jullie van de kledingstukken?

7 opmerkingen:

  1. zaza is echt zo'n leuke winkel helaas zit die niet in de buurt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk!! Ik vind je blog super!
    Ik volg je nu op Bloglovin! Ik hoop dat je mijn blog ook leuk vindt! ♥

    xx
    Nathalie

    http://www.nathalie-kemna.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen