donderdag 27 februari 2014

diadermine tonic


 
Tonic is een van mijn favorieten huidverzorgingsproducten! Voor mijn huid kan tonic echt super veel doen en het laat mijn huid ook echt schoon en fris achter om daarna te beginnen met verzorgen. De Diadermine tonic hebben jullie al een tijdje geleden in een shopblog kunnen zien en vandaag ga ik hem voor jullie reviewen.


Hier zien jullie de hele verpakking. Echt een grote verpakking!! 200 ml daar houden we van, zo kun je er echt heel erg lang mee doen. Het uiterlijk van de verpakking vind ik wel oké. Het ziet er niet echt geweldig uit maar wel gewoon fris en schoon. Het is en blijft een huidverzorgingsproduct.

Wat mij vooral aansprak toen ik dit product kocht was dit: er zitten geen parabenen, siliconen, parfum en alcohol in. ik vind het wel fijn als er niet al te veel troep in huidverzorging zit, zeker nadat mijn huid best wel heftig reageerde op de hoeveelheid alcohol die in mijn vorige huidverzorging zat.

Er staat trouwens dat dit product is voor gezicht, ogen en lippen. Dat is ook zo van het is een micellaire tonic. Maar het is wel echt een tonic. Dus je moet wel aparte reinigingsproducten gebruiken voor je dit product gebruikt.

Het product is in gebruik niet altijd heel erg handig. Het is echt een watertje waardoor je best wel snel uitschiet en je al snel teveel pakt. Maar uiteindelijk word je daar wel handig in. de werking vind ik echt super! Mijn gezicht voelt heel erg schoon aan nadat ik dit product heb gebruikt. Soms voelt mijn huid wat trekkerig aan na het reinigen maar deze tonic haalt dat trekkerige gevoel helemaal weg.

Ik ben zeker fan! hij is heel zacht voor je huid, haalt het laatste vuil prima weg en zorgt dat mijn huid helemaal klaar is om te beginnen met de verzorging. Voor deze enorme fles betaal je 5.49.

3 opmerkingen:

  1. de prijs valt mij reuze mee! zo te zien is het een fijn product. groetjes Bertine - www.aboutfashion.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt goed, fijn dat er geen alcohol enzo in zit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh, ik moet zo toch naar de etos voor reinigingsproducten .. misschien goed om deze ook te proberen!

    BeantwoordenVerwijderen