maandag 17 februari 2014

Anatomicals deep cleansing mud mask


 
Het anatomicals mud mask werd nog nageleverd bij mijn misslipgloss bestelling. Doordat deze later kwam dan de andere producten ben ik helaas vergeten foto’s te maken. Maar toch wil ik wel even mijn ervaring met dit masker vertellen, dus vandaag toch een korte review. Ben je benieuwt naar mijn mening over dit masker, lees dan snel verder!

De verpakking van het masker was groter dan ik had verwacht! Ik heb er in totaal 2 keer mee gedaan. Meestal doe ik met deze zakjes gewoon 1 keer maar ik vond het erg zonde om dan nog zoveel masker weg te gooien dus heb ik hem deze keer wel 2 keer gebruikt. Ook vind ik de verpakking zelf, het zakje, er leuk uitzien. De anatomicals producten zien er natuurlijk altijd een beetje hetzelfde uit en ik vind het uiterlijk van dit merk wel heel erg leuk.

Het masker zelf is een mud mask waar ik altijd gek op ben. Mud mask prikken meestal een beetje en worden echt hard. Daardoor heb ik meer het gevoel dat het masker ook echt iets doet voor mijn huid. Dit masker is volgends mij best wel een heftig masker. Hij is echt bedoeld om puistjes tegen te gaan en mud mask zijn meestal wel wat heftigere maskers.

Het masker voelde erg goed op mijn gezicht. Het prikkelde een beetje maar voor mij echt precies genoeg om het gevoel te hebben dat het masker echt iets deed voor mijn gezicht maar ook weer niet zo erg dat ik het masker er meteen af wilde wassen. Ook trok het masker erg snel in. na 20 minuten was het masker helemaal opgedroogd.

Mijn huid voelde na het masker helemaal niet geïrriteerd maar juist heel erg zacht. Wel was mijn huid een klein beetje rood maar dat heb ik eigenlijk altijd wel. De dag nadat ik het masker had gebruikt merkte ik dat zeker aan mijn huis. Oneffenheden waren veel minder rood geworden. Echt een fijn masker dus!!
Dit masker kun je bestellen op de misslipgloss webshop voor 1,95.

1 opmerking:

  1. leuk!!!!

    vandaag staat mijn blog online!!! http://beautywithemke.blogspot.be ( ja, het is Blogger ) :p

    BeantwoordenVerwijderen