zondag 23 februari 2014

droogshampoo

 
Droogshampoo is een onderwerp waar ik het eigenlijk nog helemaal niet over heb gehad op mijn blog. Het leek mij daarom wel leuk om hier eens een artikel over te schrijven. ik wilde niet gewoon een review schrijven over een droogshampoo die ik op dit moment gebruik. Maar juist een wat algemener artikel. Gewoon lekker kletsen over het onderwerp droogshampoo met misschien nog een mini review tussendoor. Dus ben je benieuwt lees dan snel verder.

Laat ik even beginnen met wat droogshampoo precies is. ik denk dat de meeste mensen het nu wel weten, maar het kan geen kwaad om het nog een kort uit te leggen. Droogshampoo is een spray waarmee je je vette haar er minder vet uit kan laten zien. Het is heel simpel. Heb je vet haar dan spray je een beetje droogshampoo in je haar en het ziet eruit alsof het net gewassen is.
Toen de droogshampoo’s net ‘in’ begonnen te raken was ik er niet meteen enthousiast over. ik las er wel veel over op de grote blogs zoals Misslipgloss en Beautygloss. Hun waren er echt laaiend enthousiast over. toch sprak het mij niet zo heel erg aan. Ik bedoel als je haar vet was, dan waste je het toch gewoon?
Toch kon ik het een tijd later niet weerstaan om een kleine verpakking van de Batiste Original droogshampoo mee te nemen. Ik verwachtte er niet al te veel van maar ik moest toch eens uitproberen waar deze hype nu allemaal over ging. En sinds dien kan ik niet meer zonder. Ik heb nu echt heel erg vaak dat als ik ’s ochtends opsta en dat ik onverwachts zie dat me haar echt vet is. dat is nu dus geen probleem meer.
maar wat mij vooral wel echt aanspreekt is dat ik het wassen van mijn haren kan uitstellen. We weten nu allemaal wel dat als je je haar wast dit uitdrogend werkt voor je haar. Hoe vaker je haar dus wast hoe droger het zal worden. met de droogshampoo kun je het wassen dus nog gewoon een dagje uitstellen. Maar dit is niet het enige. Ik gebruik droogshampoo ook om mijn haar wat stugger te maken. Ik heb vrij slap en glad haar. Maar als ik er droogshampoo in doe dat kan ik er veel meer mee.
ik heb dus eerst de Batiste Original droogshampoo gebruikt en die beviel me echt heel erg goed. hij gaf het gewenste resultaat en hij rook ook erg lekker fris. Nu gebruik ik de Batiste graffiti droogshampoo (die je boven aan het artikel kunt zien). Deze doet ook zijn werk prima maar ik vind de geur niet zo heel erg lekker. Ik ga hierna weer voor de Original!
En dat was het artikel voor vandaag. Ik hoop dat jullie het leuk vonden! Eens iets anders dan een review. Meer een algemeen verhaal over een bepaald onderwerp. Laat in de comments achter of jullie dit leuk vinden!

7 opmerkingen:

 1. ik hou van lipblam! en vooral van babylipps! de pink punch! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik denk dat deze reactie onder het artikel van gister hoort :P

   Verwijderen
 2. Ik gebruik zelf ook de droogshampoo van Batiste, die voor donker haar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk dat je je verhaal vertel over hoe je het gebruikt, en welke je hebt gebruikt en nu gebruikt :p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind Batiste ook het beste droogshampoo merk! heb nu de kersen geur gekocht, maar nog niet getest :) vind de geur ook altijd belangrijk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan mij een leven zonder droogshampoo echt niet meer voorstellen. Het is zo gemakkelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super goed review! Dus droogshampoo lijkt me wel wat! Liefs,
  vanilles-x.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen