maandag 3 februari 2014

Dove vochtinbrengende dagcréme


 
zoals jullie al wel vaker hebben kunnen lezen ben ik de laatste tijd heel erg bezig met huidverzorging. Ik zie aan mijn huid dat het nu ook echt een stuk beter gaat en ik probeer nu de perfecte routine een beetje te vinden. Wel probeer ik nog nieuwe producten uit maar ik let hier wel op mijn eisen qua huidverzorging. Iets wat ik hiervoor totaal niet deed. Vandaag ga ik een dagcrème van Dove voor jullie reviewen dus ben je benieuwt. Lees dan snel verder.

Voor ik begin met de review wil ik wel nog even zeggen dat ik geen expert ben op het gebied van huidverzorging. Ik let gewoon op een paar dingen die voor mijn huid belangrijk zijn. het is gewoon mijn mening over dit product.

 
 Het is een vochtinbrengende dagcrème van Dove voor de normale tot droge huid. Precies het huidtype dat ik heb. Mijn huid is niet dramatisch droog maar mijn huid heeft zeker wel een wat vettere crème nodig. Dove belooft dat je huid er gezond en stralend uit gaat zien.

 
Hier zien jullie de ingrediënten. Ik ben niet heel erg streng als het op ingrediënten aankomt maar ik let wel op een paar dingen. Ik probeer namelijk de volgende ingrediënten te vermijden: Alcohol denat (hier gaat mijn huis erg van branden), SLES, SLS en hoge concentratie van parfum.

Deze ingrediëntenlijst ziet er erg goed uit. de crème bevat wel parfum maar dat staat redelijk onderaan de lijst dus dan maakt mij dat niet zo heel erg veel uit.

Hier zien jullie het potje. Ik vind hem heel erg mooi. hij is niet overdreven met al teveel poes pas eraan. Gewoon simpel en fris. Wat ik ook verwacht van een dagcrème. Wel is een nadeel dat het in een potje zit, dat is onhygiënisch. Ik vind het zelf nooit echt een probleem.


Als je de deksel eraf draait dan zit en nog een soort van beschermlaagje over het potje. Ik gooi dit persoonlijk altijd weg omdat ik s’ochtends niet zoveel zin heb om het er steeds af te halen. Maar het kan natuurlijk wel een pluspunt zijn.

 
En dan de crème zelf. De substantie is heel romig. Een beetje zalf achtig ook. Maar zo ruikt hij niet! Ik weet dat veel mensen de geur van zalf echt heel erg vies vinden maar deze crème ruikt juist heel erg lekker. Hij heeft geen overdreven geur maar gewoon een frisse geur. Niet overheersend in ieder geval.
Wat ik persoonlijk erg fijn vind aan deze crème is dat ik merk dat mijn huid er door de dag heen mooier uit blijft zien. En dat deze crème mijn huid heel erg goed voed zonder mijn huid vet te maken, of er vet te laten uitzien.

Ik ben fan! mijn make-up zit beter met deze crème. Mijn huid word echt goed gevoed. En ik heb geen last van een vet uitziende huid! Ik kocht deze crème bij de Etos voor 2,50.

7 opmerkingen:

  1. ziet er goed uit! hopelijk is het ook in een andere drogist te koop. want ik heb hier geen Etos.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik denk dat deze wek echt allen verkrijgbaar was bij de Etos. hij lag toen op de opruimtafels voor 2,50.

      Verwijderen
  2. Klinkt goed, fijne review heb je geschreven!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt als een goeie basic dagcreme, dankjewel voor de review!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijne review! Jammer dat bij de etos te koop is, niet zo dicht bij mij haha

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Klinkt als een hele fijne creme & die kan mijn gezichtje wel gebruiken! Ik zal eens kijken :D

    BeantwoordenVerwijderen