zaterdag 22 februari 2014

baby lips lippenbalsem top 5


 
Jaaa ik heb ze eindelijk allemaal te pakken gekregen! Volgends mij zijn dit alle baby lips lippenbalsems die in Nederland verkrijgbaar zijn. het leek mij wel leuk om daarom een top 5 te maken van welke ik het fijnst vind en welke het minst fijn. En zo kan ik de lippenbalsems kort reviewen. Ik begin met de fijnste en eindig met de lippenbalsem die ik het minst fijn vind. Dus ben je benieuwt, lees dan snel verder.

Op nummer 1 staat hydrate. De blauwe lippenbalsem. Ik vind de geur van deze lippenbalsem echt geweldig. De geur is heel erg fris. Hij ruikt echt naar citroen. De geur is lekker maar niet super aanwezig. Ik vind dit juist heel erg fijn. De lippenbalsem geeft geen kleur maar hydrateert echt super goed! Echt een heerlijke lippenbalsem zeker voor de koude dagen op het moment!

En op nummer 2 staat intense care. De gele lippenbalsem. Dit is eigenlijk niet een hele bijzondere lippenbalsem. Maar hij staat op nummer 2 omdat ik juist van die hele simpele lippenbalsems hou. Hij geeft geen kleur maar wel een mooi glansje. Geeft ook bijna geen geur af wat hem dus heel basic maakt. Maar war ik super fijn vind is dat deze lippenbalsem heel erg goed mijn lippen hydrateert en heel erg fijn aanvoelt tijdens het aanbrengen. Een simpele basic lippenbalsem die gewoon super werkt! Dat is een product die ik eigenlijk elke dag gebruik.

 

Op nummer 3 staat cherry me. De rode lippenbalsem. De eerste in het rijtje met een kleurtje! deze lippenbalsem ruikt heel erg lekker naar kersen. De lippenbalsem zelf werkt fijn! Hydrateert net iets minder goed dan de lippenbalsems zonder kleurtje maar hij voelt nog steeds goed aan op mijn lippen. Deze lippenbalsem geeft meer kleur af dan ik in eerste instantie verwacht had. Hij geeft echt een mooi licht rode tint af. Het enige nadeel van de lippenbalsem met kleurtjes is dat velletjes wel echt goed te zien zijn.


Op nummer 4 staat pink punch. De roze lippenbalsem. Voor deze geld eigenlijk hetzlfde als voor die hierboven. Deze staat alleen een plekje lager omdat deze kleur best wel licht roze is. ik hou hier zelf niet altijd van en draag deze dus minder.


En op de laatste plek mint fresh. De groene verpakking. Alhoewel ik deze kleuren combi eigenlijk een van de mooiste vind, staat hij toch helemaal onderaan. Dat komt eigenlijk alleen door de geur. Ik hou niet zo van de mint geur dus staat hij onderaan. De lippenbalsem is wel heel erg fijn en werkt goed. Ook tintelt hij gelukkig niet zo erg op je lippen maar ruikt hij alleen naar mint. Een fijne lippenbalsem als je erg verkouden bent!
De lippenbalsem van maybelline zijn echt favoriet geworden bij mij! Vooral omdat ze super fijn smeren en lekker makkelijk zijn om mee te nemen. Ik ben dan ook wel echt helemaal gek op lippenbalsems! Ik heb de gekocht bij Etos en Kruidvat en ze kostte normaal gesproken 3,95 maar ik heb ze vaak in een actie gekocht.

PS: je kunt de doppen gewoon omwisselen. zo krijg je leuke kleurencombinaties!!

12 opmerkingen:

  1. Ik vind deze zo schattig eruit zien, hele lieve lipbalms :) Altijd fijn om bij je te hebben! Liefs, Felicia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hoor echt veel goeds over de lippenbalsems van Maybelline! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb intense care en cherry me, maar ik gebruik veel liever blixtex of lipbutter van nivea! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. de nivea lipbutters heb ik zelf wel maar blixtex niet. ik neem deze toch wel makkelijker mee en gebruik deze vaker dan die van nivea. al vind ik die ook heel erg fijn!!

      Verwijderen
  4. Ik heb alleen de roze, ik hou namelijk wel van kleur op de lippen :) mint lijkt me ook niks

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De blauwe lijkt me heel lekker! Super dat het zo goed hydrateert!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb ze al vaker voorbij zien komen! Zien er in ieder geval al leuk uit:)

    xx Laura

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Aah tof dat je ze allemaal hebt. Ik wil er nog heel graag eentje proberen, citroen klinkt geweldig! x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk! Ik heb ook alle babylips die in nederland te krijgen zijn :) x ik vind ze heel erg fijn

    BeantwoordenVerwijderen
  9. ik heb er al 1 cherry me en die is erg fijn, maar ik wou dat ik ze alle maal had. en ze zien er zo leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik heb zelf de cherry me en vind deze heel erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik had de cherry me, jammer genoeg is die per ongeluk in de wasmachine beland... :(
    groetjes naomi (van Feaudy)

    BeantwoordenVerwijderen