zaterdag 18 januari 2014

rituals parfum



Rituals is in de afgelopen jaren echt enorm gegroeid en iedereen kent het nu wel. De douche foams van rituals zijn wel bekend bij iedereen maar rituals verkoopt nog veel meer producten. Naast hun heerlijke bad en douche producten verkopen ze ook make-up en parfum. Van de parfum had ik nog nooit iets geprobeerd of geroken. Voor kerst kreeg ik een super schattig setje met 3 probeerverpakkingen van parfums van rituals. Ben je er benieuwt naar lees dan snel verder.



In het pakketje zat nummer 1, nummer 4 en nummer 7. De verpakkingen van de kleine flesjes vind ik zelf echt heel erg schattig! Ze zien er heel erg leuk uit en omdat ze zo klein zijn heel erg handig om mee te nemen. Er zit 10 ml in elk flesje.

 We beginnen bij nummer 1. Dit is de lichtste geur. Dat kun je ook zien aan het flesje. Hele lichten kleuren. Ik vind dit flesje zelf het mooist, omdat het gewoon heel erg fris oogt. Dit is een geur met ginger essence en white tea. Rituals omschrijft het al citric, floral = pure.

Ik vind dit geurtje heel erg lekker, het is echt een mix van frisse citrus en wat warmere thee. Het is geen hele frisse parfum maar ook zeker niet zwaar of warm. Echt een mix. De geur blijft erg lang hangen wat ik altijd wel moeilijk vind met parfum. Ook heb ik de geur al best wel vaak gebruikt en er is nog bijna niks uit.


De volgende is nummer 4. Een iets zwaardere geur maar nog redelijk licht, en voor overdag. Dat zie je ook aan de verpakking die is net wat donkerder. Rituals omschrijft de geur al floral, fruity = feminine.

Fruitig vind ik dit geurtje zeker! En daar hou ik heel erg van. Hij is heel erg fruitig met een kleine vrouwelijke/ bloemige twist. Precies zoals rituals hem zelf al beschrijft. Ik ben echt fan van deze geur omdat ik zelf gewoon heel erg van fruitige zoete geurtjes hou. Hou je van wat meer kruidig zou ik toch voor nummer 1 gaan. Ook deze parfum blijft erg lang hangen.


En als laatste een weer net wat zwaardere geur. Een echte donkere verpakking. Aan de ene kant vind ik de verpakking heel erg mooi en chic. Aan de andere kant vind ik het wel jammer dat hij zo donker is. rituals omschrijft de geur als woody, floral = sparkling.

Hoewel dit eigenlijk de zwaarste geur is vind ik hem nog best wel kunnen voor overdag. De geur is niet heel overheersend. Hij ruikt bloemig maar niet zoet of fris. Bloemig en een beetje bos achtig. Heel moeilijk om deze geur te omschrijven. Maar ook deze geur vind ik erg lekker. Hij blijft ook weer erg lang hangen.
Kortom een super leuk pakket om cadeau te doen! Zo kan je de rituals geuren echt leren kennen! Mijn favorieten geur is toch wel nummer 4. Al vind ik nummer 1 ook wel echt heel erg lekker omdat die geur me echt aan welness en beautyspa’s doet denken! Hoe duur de set is weet ik niet. Ik heb hem gekregen en ga dan ook niet opzoeken hoe duur hij is. wel weet ik dat een parfum van rituals 39.50 kost en dat je dan een verpakking krijgt van 50 ml.

6 opmerkingen:

  1. Ik vind de geurtjes van rituals ook heel erg lekker.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ze geroken in de winkel vind ze best lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben erg benieuwd naar de geuren geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. mmmmm.... ziet er erg frisse geurtjes uit!!! maar €40! wat voor voor maar 3 x 10ml producten. maar dit zou ik niet snel kopen maar de douche faoms wel. ik heb er ééntje gekocht binnenkort een review!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. het is natuurlijk wel parfum dat is altijd wat duurder :P en ja ik heb hier nog 6 verschillende geuren douche foams staan en body lotions en scrubs dus ik denk dat er binnenkort een hoop rituals op mijn blog komt :P

      Verwijderen