maandag 27 januari 2014

L'oreal scrub


 
Scrubs zijn onmisbaar in mijn gezichtsverzorgingsroutine. Ik gebruik op het moment eigenlijk alleen mar een chemiche scrub maar hiervoor heb ik de l’oréal perfect clean scrub gebruikt. Willen jullie weten wat ik ervan vond lees dan snel verder!

Als eerst sprak deze scrub mij al heel erg aan door de verpakking. Zo een gekke verpakking valt gewoon op in de winkel en dat is goed! Deze scrub is voor alle huidtypes maar voornamelijk vind ik het een goeie scrub voor de gevoelige huid. L’oréal zegt zelf al dat het een zachte scrub is voor een stralend effect.

Er zijn 4 soorten perfect clean producten. Als eerste een De Detoxifiërende gel (blauwe verpakking), dit is een face wash. een verzachtende reinigingscrème ( roze verpakking). Een Diepe Reinigsgel (witte verpakking). En de zachte scrub die ik heb (de oranje verpakking).

 

Bij de producten komt een borsteltje. Deze kun je handig meenemen doordat hij gewoon verwerkt zit in de verpakking. Dat is dus erg handig. Maar werkt hij wel? Ik vind het een fijne toevoeging. Ik gebruik dit borsteltje elke keer als ik het product gebruik. Mijn gezicht voelt beter aan dan waarneer ik mijn vingers gebruik.


Hier zien jullie de substantie van de scrub. Je kunt zien dat de scrub vrij vloeibaar is. ik vind het niet vervelend maar sommige mensen hebben dit toch liever niet. Het lijkt alsof er heel erg weinig scrub deeltjes in de scrub zitten maar dit is echt niet zo. Er zitten genoeg deeltjes in!

Ik vind de scrub zeker in combinatie met het borsteltje heel erg fijn! De geur is echt heerlijk, en hij scrubt erg goed. Ondanks dat het een zachte scrub is heb ik wel het gevoel dat hij genoeg scrubt. Ook blijft mijn huid veel minder rood dan bij andere gezichtsscrubs! Echt een aanrader dus! Dit product is onder andere te koop bij de Etos en kost 8,99 voor 150 ml.

7 opmerkingen:

  1. Hele goede review! Ik ga hem zeker een keertje kopen. X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze ziet er echt heel goed uit ik ben ook heel benieuwd naar dat borsteltje!! :) X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ziet er goed uit! die wil ik wel proberen, want ik ben nog opzoek naar een goede scrub!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb deze een aantal jaren geleden gehad. Ik vond deze zo fijn! Dat borsteltje vond ik ook zeer nuttig en goed werken.

    BeantwoordenVerwijderen