vrijdag 3 januari 2014

kerstcadeau's


 
Kerst is allang voorbij en we zijn zelfs alweer in 2014 maar toch wilde ik nog even mijn kerstcadeautjes laten zien. De reden dat dit zo laat komt is omdat ik niet gedacht had zoveel beauty gerelateerde cadeautjes te krijgen die erg leuk zijn om te laten zien. Ik wilde dus geen artikel maken met mijn kerstcadeautjes. Toch ben ik super enthousiast over wat ik allemaal gekregen heb en wil ik het heel erg graag laten zien. Dus ben je benieuwt lees dan snel verder.

We beginnen met rituals. Een merk waar je nooit teveel van kunt hebben, en wat altijd mooi staat in de badkamer. Ik kreeg een super schattig pakketje met 3 miniatuur parfummetjes erin. Ik wist dat rituals parfum verkocht maar niet dat ze ook zulke leuke pakketjes hadden. Dit is perfect om zo de geuren van rituals te ontdekken. Ik heb nooit eerder luchtjes van rituals geprobeerd dus ben heel erg blij hiermee en hier komt ook zeker een review over!


Van de Axe vrouwen deo ben ik al een hele tijd fan. Ik vind de geur heel erg lekker en de deo zelf werkt gewoon heel erg goed. Toen ik dit pakketje in de Kruidvat spotte was ik dan ook meteen enthousiast. En dit hadden meer mensen opgemerkt want hij lag onder de kerstboom. In dit pakketje zit de deo zelf en nog een parfum. Ook hierover komt nog een review.


Nog meer rituals!!! Ik kreeg dit super mooie pakket! Gewoon alleen de doos is al prachtig. Ik hou zelf heel erg van dit soort verpakkingen. Het is gewoon super leuk om uit te pakken. In de doos zit een scrub. Deze scrub had ik al in de douche staan en was bijna op. Super dus dat ik er nu nog een heb! Er zit een body lotion in, een foaming shower gel en caring shower paste. Ik vind zelf deze lijn van rituals heel erg lekker. De geur is echt heel erg fijn. Ook over deze producten ga ik denk ik nog een artikel schrijven.


Wat ook altijd leuk is om te krijgen zijn cadeau bonnen. Zo kan je lekker gaan winkelen in de leukste winkels. Ik kreeg een bon van de Kruidvat mijn favoriete winkel om beauty te shoppen!


Ook kwam er tussendoor nog een non-beauty ding voorbij. Iets wat de meeste van jullie denk ik niet heel erg bekend voorkomt. Dit zijn sokjes die van wetsuit stof zijn gemaakt. Deze sokjes doe ik aan als ik ga wakeboarden en zo blijven mijn voeten dus een stuk warmer. deze kan ik dus aankomend seizoen gaan gebruiken.


Ik vind tijdschriften heerlijk om door te bladeren en te lezen. Daarom kreeg ik van mijn moeder een tijdschriftenpakket. Daarin zat een cosmo girl en 2 keer de meidenmagazine. Ook een leuke tip! Ik haal altijd heel erg veel inspiratie uit tijdschriften. Vooral als er heel erg mooie foto’s in staan.


Hier wacht ik echt al heel erg lang op. Ik was hier echt heel erg benieuwt naar! De laatste tijd komen er vel elektrische gezicht borstels op blogs voorbij. Vaak vind ik die echt veel te duur. Ik ga niet over de 100 euro betalen voor een gezicht borstel. Toen ik deze bij de blokker zag staan voor 20 euro wilde ik hem graag uit proberen! Ik kreeg hem dus voor kerst. Hier komt ook zeker nog een review over online. En ik ben benieuwt wat het gaat doen voor mijn huid.


En als laatste nog iets wat ik heel erg graag wilde. Het boek van misslipgloss. Ik was in het begin niet zo enthousiast over het boek en wilde het niet gaan kopen. Maar ik hoorde steeds meer meningen erover en ik zag ook steeds meer over het boek op haar blog dat ik uiteindelijk toch heel erg nieuwsgierig ben geworden naar haar boek. Ik ben al begonnen met lezen en moet zeggen dat het zeker tot nu toe een heel interessant boek is. Ik ga denk ik een boekreview maken maar aangezien er ook nog 2 Engelse boeken en 3 Nederlandse voor school op mij staan te wachten weet ik niet precies hoelang dat nog gaat duren.

En dat waren mijn cadeautjes voor kerst. Ik ben enorm verwend en ben erg blij met alles wat ik gekregen heb! Er komt denk ik over alles wel iets op mijn blog en dat zullen jullie vanzelf zien verschijnen. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Wat hebben jullie gekregen voor kerst??

11 opmerkingen:

  1. Wat een superleuke dingen heb je gekregen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah wat een leuke cadeautjes, ben benieuwd naar de geurtjes van Rituals en de gezichtsreiniger!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat superveel leuke cadeautjes! Ik wil ook zo graag dat boek van cynthia, maar op de een of andere manier koop ik hem steeds toch niet ofzo..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. er komt een boek review over dus misschien helpt dat een beetje!

      Verwijderen
  4. Superleuke dingen die je gekregen hebt. Die geurtjes van Rituals zijn heerlijk. Ik ben al benieuwd naar je review over die gezichtsreiniger. x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. die komt er over ongeveer 2 a 3 weken aan! sorry dat het zo lang duurt maar ik wil hem zeker wel een maandje testen voor ik er echt iets over ga schrijven.

      Verwijderen
  5. Dat boek is zo leuk! Ik wil 'm ook :(
    Ik mag een set Caviar Beads weggeven op mijn blog, doe je mee?
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Waauw, zo veel cadeautjes! En wat een leuke dingen allemaal! Dat Rituals setje heb ik ook, love it.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke cadeau's heb je gekregen! Vooral die Rituals set lijkt me erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen