vrijdag 31 januari 2014

favorieten van Januarie


 
Het is weer tijd voor een favorieten van de maand!! Dit keer de eerste favorieten van 2014. Ik vind het toch elke maand weer heel erg leuk om dit artikel te maken. Ik word gewoon echt heel erg vrolijk van producten die ik heel vaak met veel plezier gebruik. Dus laten we maar gewoon beginnen!


Als eerste de babyproducten van Etos. Deze producten zijn gewoon heel erg fijn maar hebben ook nog een kleine uitleg nodig. Laat ik even beginnen met dat ik zwitsel en Etos eigen merk naast elkaar heb gelegd. En dat er precies dezelfde ingrediënten inzitten terwijl zwitsel toch best wel een stuk duurder is. dus dat even als tip!
Maar wat precies mijn favoriet is, is eigenlijk de tip van beautygloss. Voor de zachtste bene tijdens de winter smeer je namelijk je nog natte benen in met olie, dep je je benen droog en smeer je ze in met crème. Deze tip ben ik gaan proberen en met deze producten krijg ik echt het beste resultaat! Ik vind het sowieso een pluspunt dat ik dan twee producten gebruik die op elkaar aansluiten en hetzelfde ruiken. Maar ook zijn deze producten gewoon echt heel fijn! Heel erg zacht en mild voor je huid en je huid word echt zacht en gevoed.

De parfums van rituals vind ik ook echt geweldig! Ik vind ze alle 3 toppers. Dit zijn toch wel de parfums die ik de afgelopen maand bijna dagelijks heb gebruikt. Het zijn 3 hele verschillende maar hele lekkere geuren. Ook blijven de parfums echt heel erg lang hangen. Ik heb de kleinere verpakkingen wat ze ook echt geweldig maakt om makkelijk mee te nemen. Kortom super goeie parfums!

Over deze crème komt nog een review, maar hij komt alvast in mijn favorieten. Sinds ik deze crème heb gebruik ik geen andere dagcrème meer. Hij trekt enorm snel in wat ik heel erg prettig vind omdat ik dan meteen daarna mijn make-up aan kan brengen. Toch is deze crème wel echt heel voedend en laat mijn huid totaal niet trekkerig aanvoelen. Als je hier meer over wilt weten dan moet je even wachten op de review.


Oogschaduw heb ik deze week echt heel erg veel gebruikt en dat komt vooral door het sleek au naturel pallet. Ik heb dit pallet echt bijna dagelijks gebruikt. Dit pallet heeft me echt verbaast! Ik had niet gedacht dat hij zo enorm goed was. Ik gebruik ook echt alle kleuren met heel erg veel plezier. De kleuren hebben super pigmentatie en is heel erg goed mee te werken. Ik had ook van een paar kleuren niet gedacht dat ik ze veel zou gaan gebruiken en die gebruik ik nu juist bijna dagelijks.

Als tweede de colot tattoo van maybelline in 65 pink gold. Deze color tattoo is echt prachtig. Een hele mooie roze kleur met gouden glans. Ik gebruik deze onder bijna al mijn dagelijkse looks. Ik had eerst niet zo heel erg veel met deze producten maar de color tattoo zijn die 10 euro meer dan waard!

En als laatste de highlighter die ik kreeg in de glossybox. wauw deze is echt prachtig! De glans is geweldig. Echt mijn favoriete highlighter van de maand!


Nog een sleek product! Het blush by 3 pallet in pumpkin. Sinds ik dit pallet heb gebruik ik niets anders meer! Ik hou van alle 3 de kleuren die erin zitten en ik heb echt een super mooie kant van blush ontdekt!

En als aller laatste is lipstick ook echt een product die ik deze maand weer heb herontdekt. En de lipstick die ik het meest gedragen heb ik de lipstick van miss sporty in 51 bubble gum. Deze kleur is echt prachtig en blijft best wel lang zitten!

Dit waren mijn favorieten van januarie! Wat zijn jullie favorieten?

5 opmerkingen:

  1. Die sleek au naturelle palette is echt super fijn! Ik heb m ook!
    Leuk blog heb je, ik volg je nu via bloglovin! :) XXX

    www.ingewm.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Stuk voor stuk prachtige producten. Leuk artikel meid!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi favorieten lijstje! Ik ben benieuwd naar die Dove creme en dat Sleek palette lijkt me ook heel mooi en fijn :D

    BeantwoordenVerwijderen