woensdag 29 januari 2014

essence stay with me lipgloss


 
De stay with me longlasting lipglossjes zijn al heel erg lang een favoriet van mij. Maar ik heb er eigenlijk nog nooit iets over geschreven. Ik ben nooit zo van de lipgloss geweest maar deze zijn wel echt super fijn en heel erg mooi! wil je meer weten over deze lipglossjes lees dan verder!


De eerste kleur is 02 my favorite milkshake. Dit is het lichtste kleurtje. het is een heel erg licht roze kleurtje. ik was voor deze een beetje bang in het begin omdat ik veel pigment in mijn lippen heb zijn nude kleurtjes vaak te licht voor mij. Maar deze is heel mooi. de kleur heeft een hele mooie glans en laat mijn lippen er gewoon echt nude uit zien.


De tweede kleur is mijn favoriet van allemaal! Dit is 03 candy bar. Dit is een beetje een koraal roze kleurtje. ik hou echt van koraal kleuren en in een lipgloss zie je dit soort kleuren niet vaak! Deze lipgloss heb ik later gekocht en er zit ook een sticker op met stays longer intensifies colours dus deze moet een intensere kleur hebben dan de andere.


En als laatste een heel erg mooi donker roze kleurtje. bij deze is de sticker met de naam eraf maar ik denk dat dit 07 kiss kiss kiss is. ik heb deze kleur ook in lipstick vorm en deze vind ik soms net iets te heftig daarom gebruik ik dan inplaats van de lipstick de lipgloss. Deze is echt perfect.


De kwastjes zijn wat apart zoals je hierboven kunt zien hebben ze een speciale vorm. Ik vind ze prima werken, maar de vorm voegt niet echt iets extra’s toe.


En dan hier de swatches. Wauw wat zijn ze toch mooi. zoals je kunt zien is de middelste zoals ik al zij ook echt intenser en dekt beter. De andere twee dekken niet helemaal maar vind ik nog steeds erg mooi. de nude kleur had denk ik bij mij ook niet heel erg mooi gestaan als hij compleet gedekt had. En ook de donkerste kleur vind ik prima zo. De lipglossjes plakken heel lichtjes maar niet dat het vervelend aan voelt. Ze zitten fijn en blijven erg goed zitten!
Ik vind ze echt heel erg fijn. Helaas gaan deze schatjes uit het assortiment en ik raad ze zeker aan om ze nog last minute te gaan scoren!

5 opmerkingen:

 1. wat een mooie lipglossjes. ik heb er echt hele hele goede verhalen over gehoort! maar in mijn gemeente is het allen het klein schap en het groot schap is te ver van mij. dus ik kan deze niet kopen. maar als ik eens naar een groot schap ga en er ligt er ééntje of zo in de kortingsbak, dan neem ik hem zeker mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind deze kleuren echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de eerste twee ook, ik vind ze heel erg mooi. x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ze zijn mooi heh, ik heb er ook 1, toevallig wel de nude kleur maar ik hou erg van nude kleuren

  BeantwoordenVerwijderen