donderdag 30 januari 2014

Bruno Banani


 
Toen ik eenmaal begonnen was met parfum reviewen merkten ik dat ik het toch wel heel erg leuk vond! Ik zat mijn parfum stash te bekijken om een parfum te kiezen die ik nog wel wilden reviewen toen ik de bruno banani producten zag staan. Het leek mij wel heel erg leuk om deze drie producten allemaal te reviewen! Dus ben je benieuwt lees dan snel verder.


Als eerste begin ik met de shower gel. De geur van de producten zijn natuurlijk allemaal afgeleid en precies hetzelfde als de parfum. Dus die ga ik niet drie keer omschrijven. De shower gel zelf is een soort van gel dat niet echt heel erg schuimt. Ik vind dat zelf niet zo heel erg maar het kan vervelend zijn. de shower gel maakt prima schoon en de geur blijft lichtjes hangen. Ik vind dit een prima basic shower gel. Ik zou hem los niet gebruiken. Maar in combinatie is het natuurlijk wel erg leuk om dezelfde producten te gebruiken.


Als tweede de body lotion. Deze heb ik erg veel gebruikt als hand crème! De body lotion trekt snel in en voed heel erg goed. Niet zo goed als een body butter maar wel gewoon prima. deze geur is nog iets sterker dan bij de shower gel en blijft daardoor ook echt wel wat langer hangen.


En als laatste de parfum. De verpakking van de parfum vind ik erg leuk. Hij is niet mega groot waardoor je hem ook prima kunt meenemen maar er zit wel gewoon genoeg in.

Ik denk dat zoals het parfum merk zelf al in de slogan zegt deze parfum niet voor iedereen is weggelecht. Het is een best wel zoete geur en daar moet je echt van houden. Tegelijkertijd is het ook best wel fris. Maar vooral gewoon heel erg zoet. Ik hou wel van zoete geurtjes. Ik heb deze parfum dan ook echt super veel gebruikt. Ik ben hem nu een beetje zat. Ik heb de geur zo vaak geroken dat ik hem even moet laten staan. Ik denk dat meer mensen dat wel met deze geur gaan hebben. Je raakt de geur sneller zat dan bij andere parfums. Ik ga hem zeker wel weer gebruiken maar nu ben ik hem even zat.
Een erg lekkere parfum! Maar je moet er wel van houden. En je moet hem ook niet te vaak gebruiken. Ik weet de prijs van het setje niet precies die heb ik gekregen. Maar ik denk dat de parfum los rond de 15 euro kost en deze is te koop bij onder andere de Kruidvat.

3 opmerkingen:

  1. Leuk artikel en hij lijkt me ook heel lekker ruiken!
    xoxo Susan
    truebeautyandmore.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt me wel een lekker parfum! Ik wissel meestal elke paar dagen af met parfum. omdat ik anders zelf niet meer ruik wat ik op heb.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze gebruik ik ook af en toe, fijn geurtje :)

    BeantwoordenVerwijderen