vrijdag 13 december 2013

Naobay peeling

Zoals jullie maandag konden zien zat de Naobay moisturizing peeling in mijn glossybox van november. Ik was enorm benieuwt naar dit product en heb hem die zelfde avond nog gebruikt. Ik heb hem nu 2 weken in huis en heb hem regelmatig gebruikt. Dus ben je benieuwt lees dan snel verder.

Van het merk Naobay heb ik nog niet eerder gehoord. En ik kon er ook heel erg weinig van vinden op internet. De site van Naobay zelf geeft natuurlijk wel informatie maar ik kijk liever ook naar andere sites. Dat doe ik omdat hun eigen site natuurlijk alleen maar super positief is over hun producten en het alleen maar proberen te verkopen.
Het product zit wel echt heel erg mooi verpakt in een mooi fris en simpel doosje. Hij viel me meteen op toen ik de box opende.
De verpakking zelf is ook erg mooi. Het mooie aan de verpakking vind ik dat het juist heel erg simpel is. Het oogt ook wel heel erg fris en een klein beetje luxe. Ook vind ik het heel erg mooi dat er aan de onderkant een houten detail zit.
De verpakking werkt erg fijn. Zoals je ziet is het een pompsysteem. Je kunt het product makkelijk doseren en het werkt hygiënisch.
De substantie was echt heel anders dan ik verwachte. Door de opening van de verpakking verwachte ik een schuim. Maar er kwam het tegenovergestelde uit. Er kwam een soort crème met hele kleine scrubdeeltjes uit de verpakking. Eerst was ik een beetje teleurgesteld maar toen ik eenmaal voelde dat er kleine scrubdeeltjes inzaten en dat de crème echt heel erg rijk en voedend aanvoelde was ik zo overtuigt.
Het is een heel erg fijn gevoel als je dit product aanbrengt op je huid. Het voelt echt of je een hele dikke rijke crème aanbrengt en helemaal inmasseert. Ook voel je heel licht het scrubbende effect was erg ontspannend aanvoelt. Ik heb aan het einde altijd de neiging om het product nog even op mijn gezicht te laten zitten omdat het zo voedend aanvoelt.
Als ik het product er eenmaal heb afgehaald heb ik totaal geen trekkend gevoel. Het voelt juist heel erg goed aan. Ook zie ik duidelijk een gekalmeerde huid. De volgende dag is mijn huid echt een stuk gekalmeert. Deze moisturizing peeling doet echt iets voor mijn huid!
Ik ben echt heel erg blij met dit product. Waar je het precies kunt kopen weet ik niet, dus heb je een idee zet het in de comments. Deze verpakking is een full size verpakking en kost volgends mij ongeveer 12 euro. Heb je meer informatie over dit product zet het dan in de comments.

5 opmerkingen:

  1. Heb nog nooit van dit merk gehoord, maar klinkt erg fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ziet er goed uit. jammer dat het niet zo'n bekend merk is anders had ik ook wel eens iets van dat merk willen proberen!

    BeantwoordenVerwijderen