maandag 16 december 2013

maybelline color tattoo


De Color tattoos van Maybelline zijn toch wel producten waar ik al naar kijk sinds ze te koop zijn in Nederland. Toch had ik er sinds een paar weken terug nog geen weten te bemachtigen. Toen er de 1+1 gratis actie was bij Kruidvat heb ik daar slim gebruik van gemaakt. En heb ik 2 Color tattoos en 2 oogpotloodjes van Maybelline voor 14 euro weten te scoren. Vandaag dus een review van de Color tattoos.


Hierboven zien jullie de kleuren die ik heb gekocht. Als eerste 40 permanent Taupe. Dit is een matt taupe kleurtje. Deze kleur sprak mij aan omdat dit gewoon een hele basic kleur is die heel goed als basiskleur gebruikt kan worden onder heel veel looks die ik vaak draag. Ook kan je met dit kleurtje net je simpele everyday look ietsje donkerder maken.

De tweede kleur is 65 pink gold. Zoals de naam het al helemaal zegt is dit een roze kleurtje met een gouden glans. Wat ik de laatste tijd heel erg mooi vind zij van die hele lichte vrolijke looks. Best raar trouwens nu het zowat winter is maar dit kleurtje is daar dus echt de perfecte basiskleur voor.

Hierzo zien jullie precies de kleur. Ik was echt meteen verlieft toen ik de tester openmaakte in de winkel. Echt een super mooi kleurtje!! en meestal als ik producten heel erg mooi vind weet ik zelf niet wat ik er eigenlijk precies mee moet. Maar bij dit kleurtje zag ik ook meteen een look voor me.

En van permanent taupe heb ik geen foto dat het product nog ongebruikt is. Dit komt omdat die foto echt heel erg mislukt was. Maar goed op deze foto is de kleur ook heel erg goed te zien. Ik vind dit een hele mooie basis kleur.

 


En dan de pigmentatie. Wauw wauw wauw! Echt prachtig. Permanent taupe is echt super mooi matt en toch heel erg gepigmenteerd de kleur ziet er op de swatch redelijk donker uit maar je kunt hem heel erg goed opbouwen in kleur. Je kunt hem lichter aanbrengen maar je zou hem ook nog donkerder kunnen maken.

En ja pink gold wat moet ik hier nog over zeggen. De glans over het roze kleurtje is gewoon echt prachtig!!

Ik vind deze producten echt heel erg fijn. De structuur is fijn en de pigmentatie is prachtig. Maybelline is onder anderen te koop in Kruidvat en Etos en de Color tattoos kosten 10 euro per stuk. Kijk tijdens de kerstdagen goed in de folders want er zijn heel erg veel acties!

5 opmerkingen:

  1. Mooie kleurtjes heb je uitgekozen. Ik ben zelf ook heel benieuwd naar de color tattoos. Lijkt mij handig omdat ik nogal een kluns ben in oogschaduw aanbrengen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. tip!! deze twee heb ik wel gekocht bij de Kruidvat maar bij de big bazar heb ik er laatst nog een gevonden. (ik had dit artikel al geschreven dus ik heb die er niet meer bij kunnen doen) maar die kleuren zijn namelijk niet meer te koop bij de Kruidvat maar zijn voorderest precies hetzelfde en kosten 2 euro!!

      Verwijderen
    2. jammer dat de Big Bazar niet in Belgiƫ is.

      Verwijderen
  2. Heel mooie kleurtjes, goede pigmentatie ook!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heb ook vaak getwijfeld of ik ze niet zou kopen. Mss toch maar eens wagen..
    Ps. Er is momenteel een winactie op mijn site. Doe je ook mee? :o)

    BeantwoordenVerwijderen