zondag 22 december 2013

max duo eyeshadow


Laatst zag ik dat iets nieuws liggen bij action. Namelijk de duo eyeshadow stick. Ik was heel erg benieuwt hierna dus nam er eentje mee. ik heb hem nu denk ik 3 weken getest en weet genoeg over dit product om mijn mening erover te geven. Dus ben je benieuwt lees dan snel verder.


Het product zit verpakt in een niet echt fantastische verpakking. De verpakking is voor de prijs die je ervoor betaald prima maar echt luxe straalt het zeker niet uit.

De verpakking heb ik dus maar snel weg gedaan en dan komt dit super mooie potlood naar voren. Ik vind hem er op zich helemaal niet verkeerd uitzien al vind ik producten die aan beide kanten gebruikt kunnen worden er sowieso al minder mooi uitzien.


de eerste kant is wit met een zilveren gloed eroverheen. Ik heb dit potlood niet echt gekocht voor deze kant maar je kunt dit potlood op zich wel gebruiken voor highlighter. De dop is gewoon een normale dop. Ik vind hem alleen niet zo heel erg stevig, dus het is irritant als je met de andere kant van het potlood bezig bent dat de dop er dan af kan vallen.

Dit is de kant waarvoor ik het potloodje kocht. Ik vond dit een hele erge mooie kleur voor op de waterlijn. Een kleurtje die echt het oog groter laat lijken. Ook heeft deze kant geen normale dop maar een dop met een punteslijper en in. Deze dop zit ook niet heel erg stevig maar is wel heel erg handig!


De swatches waren echt heel erg goed! De witte kleur heeft echt een hele mooie glans en je kan de dekking heel erg goed opbouwen. Je kunt gewoon de glans gebruiken als highlighter en je kunt het opbouwen totdat de witte kleur best wel dekkend is.

En de tweede kleur is ook echt heel erg mooi! Dit kleurtje dekt wel meteen. Ook is het een matt kleurtje en heel erg creamy. De kleur is echt perfect op de waterlijn.

Ik vind het een heel erg fijn potloodje! Ik vind beide kleur eigenlijk wel heel erg leuk. De kleurtjes zijn creamy waardoor je ze goed kunt gebruiken als basis voor oogschaduw. Maar ik vind de creamy kleur vooral fijn om op mijn waterlijn te gebruiken. Je kunt het potloodje kopen bij de action en hoe duur die precies van wan ik nergens vinden, maar hij zal niet duurder zijn dan 1 euro.

4 opmerkingen:

  1. Hele mooie swatches! Hij lijkt me prachtig! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Reacties
    1. ik heb hem vandaag gehaalt. je kan er binnen kort een artikletje van zien dat kan je vinden of ik heb ook fijn vind of niet.

      Verwijderen