zondag 29 december 2013

masker review




Dr. Van der hoog maskertjes zijn toch wel mijn favoriet. Ik kocht laatst een pakket met 4 maskertjes voor 3 euro. Heel erg goedkoop dus. Ik heb nu een hele verzameling liggen en heb heel erg veel zin om die allemaal te gaan proberen. Vandaag heb ik al vast een review voor jullie. Dus ben je benieuwt lees dan snel verder.



Het eerste masker dat ik probeerde was passionate pearl. Dit masker beloofd porienverfijnend te zijn en matterend. Ik ben heel erg benieuwt of dit masker dat dan ook echt doet.


En dit is het altijd leuke verhaaltje dat op de achterkant staat. Ik ben niet iemand die dit normaal gesproken helemaal zou lezen. Ik vind het wel grappig om even snel te lezen maar ik zal niet door zo een verhaal een masker kopen of juist laten liggen.

De kleur van het masker is gewoon wit. Het ziet er dus gewoon uit als eens soort crème. De geur is dan weer wel speciaal. Ik vind de geur echt super lekker. Toen ik hem aanbracht viel de geur me dan ook gelijk op. De geur blijft ook nog wel even hangen.

Toen ik het masker aanbracht voelde het heel erg verfrissend. Het masker tintelde niet maar het voelde niet alsof het masker helemaal niets deed. Het eraf halen is heel erg simpel omdat het dus gewoon aanvoelt als een dikke crème.
Of dit masker porienverfijnend is nee dat denk ik niet. Maar ik vind het wel een erg fijn masker. Het masker laat mijn huid gehydrateerd achter zonder een vet laagje. Een erg fijn

6 opmerkingen:

  1. Als ontspanning lijkt ie me wel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mooie masker! Ik hou er wel van hihi ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  3. lijkt me een fijn masker. ik las je reactie op the beauty blondie over blauwe mascara. bij de flying tiger (voorheen tiger.dk) verkopen ze ook gekleurde mascara voor €3,- xx liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. van die winkel heb ik nog nooit gehoord :P maar na even zoeken zag ik dat ze ook niet bij mij in de buurt zagen. en ja ik weet dat de mascara van de Hema gewoon ook hele goeie kwaliteit heeft en ook veel voor mijn wimpers doet, dus voor die ene euro maakt het ook niet vel ut. maar bedankt voor de tip!!!

      Verwijderen