maandag 23 december 2013

favorieten nagellak van het moment


 
Ik schrijf niet zo vaak over nagellak. Dat komt omdat het op het moment niet echt heel erg goed gaat met mijn nagels. Ze zijn echt in een slechte conditie en ik heb op het moment niet echt de tijd om ze goed bij te houden qua verzorging. Wel heb ik echt prachtige nagellakjes die ik op het moment echt geweldig vind! En vandaag ga ik die aan jullie laten zien.



Als eerst even iets heel algemeens. Ik hou echt van pastel tinten nagellak. Het is heel er mooi en licht en ik hou er gewoon echt van! Ik was ook echt super blij toen ik deze 5 lakjes greeg uit een Hema collectie. Ik vind het altijd moeilijk om pastel tinten te vinden die goed dekken. Maar deze 5 prachtige kleuren die dekken top.


Glitters kunne natuurlijk niet ontbreken zo vlak voor de kerstdagen. Als eerst de angelica nagellak. Dit is een nagellak van de Primark en de kleur is heel erg mooi. Het is een roze/paarse glitter lak.

De gold topper van NYC is denk ik op het moment wel mijn grootste favoriet! Het effect dat je ermee krijgt tot en met de nagellak zelf ik vind hem echt helemaal geweldig!

En dan nog een rode glitter van essie. Ik vind rood de kleur van kerst en glitters zijn ook op en top kerst. Dit is gewoon DE tijd van het jaar om dit soort lakjes te dragen.


Crackle is mischien niet helemaal meer in maar veel mensen vergeten dat je crackle lakjes ook prima los kunt dragen. Als je er geen normale nagellak onder draagt gaan de lakjes namelijk helemaal niet breken. Ik vind daarom deze donker groen en gouden kleur van OPI echt heel erg mooi. De goud zou ik niet alleen dragen maar is wel prachtig in combinatie of alleen op de ringvinger. En de donker groen vind ik ook heel er mooi alleen op mijn ringvinger en dan op de andere vingers bijvoorbeeld pastel groen.


Deze twee topcoats zijn echt geweldig. Als eerst een feather effect topper van invogue. Dit merk is te krijgen bij de Etos. Ik vind de kleuren combinatie echt te gek. Ik hou sowieso van die kleur blauw en met dat geel is het echt prachtig. En dan het effect op mijn nagels daar ben ik ook echt over te spreken. Ik draag dezen zoel met nagellak eronder als zonder.

Matte nagels daar ben ik ook echt gek op. Nog niet zo heel erg lang geleden was daar de eerste matte nagellak. En nu zijn e erg makkelijk te krijgen. deze super goeie budget topper werkt prima en maakt elke manicure matt!


Paars is mijn lievelingskleur als het op nagellak aan komt. Ik vind paars gewoon echt bij iedereen mooi staan. En dit is mijn favoriete paarse kleur van het moment. Dit is een donker paarse kleur van Herome.


En als laatste toch wel mijn favoriete nagel verzorging.

Als eerste de herome nail hardener. Dit is de beste nagel hardener die ik ooit heb geprobeerd. Hij maakt je nagels echt gewoon harder en sterker. Hebben

En dan de essence nagelverzorging. Ik vind alle essence nagelverzorging wel heel erg leuk en fijn en dit zijn dus 3 producten die ik erg leuk vind. Als eerste de fast cuticle remover, de nail oil en de peeling pen voor je nagels.

En dit was alle favorieten nagellak van het moment. Ik hoop dat jullie het leuk vonden.

5 opmerkingen:

  1. Heel mooie favorieten! Die Essence nail oil pen heb ik zelf ook :)
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk! ik moet dat ook wel eens doen!!! en die nail oil pen van essence heb ik ook maar als ik draai komt het niet langs dat gaatje maar langt de zijkant. is dat bj u ook? x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goede tip van die Crackle lakjes! Ik heb er zelf ook een paar in mijn stash, maar ik gebruik ze eigenlijk niet meer omdat ik het effect niet meer zo mooi vind. Misschien kan dit een oplossing bieden. x

    BeantwoordenVerwijderen