maandag 30 december 2013

beautynieuwtjes uit het afgelopen jaar


 
Het is alweer bijna 2014 en dat kunnen we natuurlijk niet on opgemerkt voorbij laten gaan. Omdat ik toch nog even een artikel aan 2013 wilden besteden ga ik dat nu doen. Ik ga vandaag samen met jullie even terugblikken op een paar van de beauty gebeurtenissen in 2013. Dus ben je benieuwt? Lees dan snel verder.

2013 vond ik niet zo een heel spannend jaar. Er is als ik terug denk niet echt iets super speciaals gebeurt. Op beauty gebied was 2013 voor mij best wel een heel erg leuk jaar. Dit jaar ben ik begonnen met bloggen. Wat voor mij best wel een grote stap was. Daardoor ben ik me natuurlijk nog meer in beauty gaan verdiepen dan dat ik al deed. Ik ben meer verschillende merken gaan proberen en kan nu ook ,omdat ik dit jaar ook eindelijk een baantje heb gevonden, de wat duurdere producten uit gaan testen.

Als ik kijk naar de grotere beauty nieuwtjes van 2013 vond ik dit jaar weer niet zo spannend. Er zijn weinig nieuwtjes die mij echt zijn bijgebleven of die mij echt boeide. Ik heb voor dit artikel nog 4 beautynieuwtjes die mij nog echt zijn bijgebleven, die ik echt leuk vond of die ik nog steeds erg fijn vind. Er zijn er veel meer dat weet ik maar deze vier vond ik leuk om nog even op terug te komen.


Met stipt op nummer 1 de babylips. Toen er bekend werd dat deze naar Nederland kwamen barsten er echt een bom op alle beautyblogs. Bij mij kwam er ook echt spontaan een glimlach op mijn gezicht met het idee dat ik ook de babylips mocht gaan proberen.

Maar toch is dit nieuws niet helemaal een groot succes. Ik en veel andere beautylovers hebben maanden gewacht tot deze schatjes in de winkels kwamen. Uiteindelijk zijn ze vandaag nog steeds niet in elke Etos te krijgen. ik heb er nu 2 weten te bemachtigen en ik ben om. Het zijn echt hele fijne lippenbalsems en ze zien er top uit!

 
Het tweede nieuwtje is niet helemaal echt een nieuwtje. Ik weet ook niet echt of het iets is wat alleen ik dit jaar merkte of dat het meer mensen zijn die dit hebben opgemerkt. Maar ik vond dat in 2013 mensen wel echt serieuzer zijn geworden met huidverzorging. Ik smeerde een jaar geleden nog gerust alles waar het woordje crème op stond op mijn gezicht. Toch ben ik dit jaar wel meer gaan luisteren naar mijn huid en let ik echt op wat voor producten het zijn. Iets wat ik echt de laatste maanden ben gaan doen is me bezig gehouden met de ingredienten. Ik probeer de ingedienten lijsten wat meer te gaan begrijpen en er ook echt op te letten als ik huidverzorging koop.

Iets wat ik wel vaker hoorde dit jaar is dat mensen niet meer besparen op huisverzorging. Ze kopen liever een goedkope lipstick of foundation dan een goedkope crème. Ik ben op het moment nog wel heel erg bezig met dit onderwerp en ik ga daar zeker mee verder in 2014. Helemaal nu ik zie dat mijn huid hier heel erg goed op reageert. Dus wie weet zien jullie wat meer huisverzorging in 2014 op ladylipbalm verschijnen.


Op nummertje 3 de gel nagels. Dit jaar hebben we echt de gel nagels at home sets ontdekt. De meest bekende is denk ik wel de sensationail. In het begin las ik veel artikelen waar mensen hier vrij sceptisch over waren. Gelnagels voor thuis die een week blijven zitten ja vast. Maar later stroomde de positieve reacties eigenlijk ook weer binnen.

Later kwam ook nog de goedkopere variant uit van essence. Ik heb deze in huis en zelf ben ik er erg enthousiast over. vergelijken met sensationail of alessandro striplac dat kan natuurlijk niet. Maar voor essence betaal je dan ook geen 100 euro voor een starterskit. Ik ben heel erg benieuwt wat de gelnagels merken allemaal nog gaan bedenken in 2014.


En als laatste de gezichtreinigings borstels. Deze hype komt pas een beetje de laatste maanden op gang. Maar ik zie de laatste tijd echt steeds meer deze borstels op verschillende blogs verschijnen.

De borstels die er nu zijn, zijn echt enorm duur. Voor mij lach er dit jaar onder de kerstboom dan ook een budget variant van de blokker. Ik ben benieuwt welke merken nog met met een dupe gaan komen.

En dit was het weer voor vandaag. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. wat vonden jullie van deze beauty nieuwtjes? En wat vonden jullie nog meer leuke beautynieuwtjes van het jaar 2013?

Foto’s komen van weheartit.com

8 opmerkingen:

  1. Die babylips moet ik echt nog kopen, qua huidverzorging ben ik het met je eens ik gebruik nu ook serum, dagcreme en oogcreme terwijl ik eerst 1 creme had als dag en nachtcreme en die borstels moet ik ook ooit nog aanschaffen, zit te denken over zo'n goedkopere variant van de blokker..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. binnenkort komt er een review over deze borstel. ik gebruik hem nu al bijna een week dus ik moet hem nog even iets langer testen.

      Verwijderen
  2. De Babylips moet ik nog steeds een keer proberen! Ik ben zo benieuwd naar de werking en hoe ze aanvoelen op mijn lippen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zelf heb ik de Babylips helaas nog niet weten te bemachtigen. Verder vond ik de RiRi loves MAC collecties simpelweg prachtig en ook de Rimmel Apocalips waren een big deal dit jaar :)
    x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. de rimmel apocalips wil ik nog heel erg graag een keer proberen! en de RiRi loves MAC collectie heb ik idd ook heel erg veel over gehoord dit jaar!

      Verwijderen
  4. Leuk artikel! De baby lips zijn inderdaad een grote hype. x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuk artikel! De babylips zien er zo leuk uit, heb ze helaas nog nooit geprobeerd. X

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk die budgetvariant van die reinigingsborstel bij Blokker. Van welk merk is deze? Ik wil er zelf namelijk ook graag eentje, maar dan toch liever een budget variant. x

    BeantwoordenVerwijderen