dinsdag 31 december 2013

nieuwjaar


Het is zover. 2013 is bijna voorbij en we gaan bijna 2014 in. Aan het begin van 2013 zij ik dat ik dit jaar het liefst zou willen overslaan. Gewoon het woord tweeduizenddertien vond ik al niet leuk klinken en er stond dat jaar ook niet veel bijzonders op de planning. Het jaar is voor mij niet rampzalig verlopen maar toch heb ik enorm veel zin in 2014 en vind ik het niet heel erg dat 2013 is afgelopen.

Ik hoop in 2014 nog veel meer beautyproducten uit te testen en te leren kennen. Ook hoop ik dit jaar nog een hoop te leren op beautygebied. Ik hoop dat ik heel 2014 nog mag blijven bloggen en daar tijd  voor over hou. Ook hoop ik dat er heel veel nieuwe dingen komen op het gebied van beauty. ik ga me in ieder geval heel erg me best doen om te kunnen blijven bloggen!
Ook hoop ik dat ik in 2014 mijn diploma ga halen. Ik zit nu in het examenjaar op het vmbo-tl. Ik hoop heel erg dat ik een goeie keuze ga maken voor volgend jaar en dat ik gewoon mijn examens ga halen. Ik ben op het moment een beetje gestrest en ik maak me ook best wel druk om mijn school en dat ga ik ook proberen te minderen dit jaar. Gewoon wat minder stressen en meer te genieten.
En als eenmaal mijn school voorbij is en ik hopelijk mijn diploma in mijn zak heb. Ga ik volop genieten van mijn hele lange zomervakantie. Ik ga naast geld verdienen natuurlijk een hoop leuke dingen doen. En na een hele tijd weer lekker op vakantie naar het buitenland.
Als laatste wil ik in 2014 na de super vakantie waar ik genoeg energie opgedaan heb. Weer beginnen met iets nieuws. Maar daar wil ik nu nog niet over nadenken. Omdat het natuurlijk nog niet 100 % zeker is dat ik mijn diploma ga halen. Maar waar ik na de zomer 2014 ook mee ga beginnen daar ga ik dan wel weer helemaal voor.
Ik vond het wel even leuk om in plaats van terug te blikken op 2013 even vooruit te kijken naar 2014. Ik heb er namelijk heel erg veel zin in. ik hoop dat jullie een heel erg leuk jaar hebben gehad en nu dan ook weer gaan hebben. Een heel erg fijne jaarwisseling en een heel erg leuk 2014!!
 

3 opmerkingen: