zaterdag 16 november 2013

verjaardags cadeau's en een shopblog.

 
alweer een week geleden was ik jarig en heb ik super leuke dingen gekregen. het leek me heel erg leuk om die nog aan jullie te laten zien. omdat ik ook nog heb geshopt wil ik die spulletjes ook meteen laten zien. de spullen heb ik op verschillende momenten gefotografeerd dus sommige zijn wat onscherp en de ene foto is donkerder dan de andere. laten we beginnen met de cadeautjes.

 
 
als eerst het mooiste cadeau. deze heb ik van mijn ouders gekregen. en dat is een laptop. (let trouwens niet op de vingers op de rechter foto xD). hiervoor had ik een pc maar ik wilde toch liever een laptop omdat ik die in de weekenden ook mee kan nemen en dat mij gewoon veel handiger leek. ik ben er echt heel erg blij mee.
 
 
dit super leuke cadeau heb ik gekregen van mijn vriendje. (foto bij about me). van hem kreeg ik een 3 maanden abonnement van de glossybox. ik wil al heel lang heel erg graag de glossybox dus nu krijg ik die van de maand november, december en januari. en natuurlijk komen er unboxing artikels over.
 
 
dit schattige foto lijstje met hele leuke foto's heb ik gekregen van Cheyenne, een super lieve vriendin! we kennen elkaar echt al heel lang en zij gaf me dit fotolijstje met foto's van ons 2 erin. echt heel erg leuk! foto's van toen we nog klein waren en foto's van nu.
 
 
van mijn andere super lieve vriendin Dionne heb ik een cadeaubon van de Etos gekregen. daarbij zaten ook nog 3 testertjes. het eerste testertje is bodylotion van Palmer's. het tweede testertje is een shampoo van L'Oréal. en het derde en laatste testertje is een body serum van de Etos zelf. het body serum wil ik al heel erg lang proberen dus ik denk dat ik die ook nog in full size ga halen.
 
 
en als laatste kreeg ik van de ouders van mij vriend een super leuke accessoire voor in mijn kamer met allemaal beauty spulletjes eraan. de kamer accessoire zit er echt super leuk uit en je kunt er bijvoorbeeld sieraden aan hangen. de spulletjes die eraan hangen die heb ik apart op de foto gezet dus kijk verder als je daar meer over wilt weten.
 
 
als eerst heb ik 3 maskertjes van dr van der hoog. ik vind deze maskertjes altijd echt heel erg fijn dus ik ben ook weer heel erg benieuwt naar deze 3.de eerste van links is refreshing raspberry, dit masker is diepreinigend en herstellend. de middelste is een special en deze wilde ik echt heel erg graag dit is het luxury lotus litchi masker. dit is een scrub masker en deze werkt dus exfoliërend en diepreinigend. en de laatste is fabulous fruits en deze werkt diepreinigend en egaliserend.
 
 
we blijven nog even bij de maskertjes want er zaten ook twee maskertjes bij van ONYX. als eerst het peel off komkommer masker. ik heb deze als eens geprobeerd en ik vind het een heel erg verfrissend en lekker masker. en als tweede het exfoliating masker met perzik en walnoot. deze heb ik nog niet eerder geprobeerd maar het klinkt heel erg interessant.
 
 
er hing ook nog een foaming shower gel aan en deze vind ik echt geweldig! dit is een hele goeie dupe van de Rituals shower gels. ik heb hiervoor ook een paar van deze shower gels geprobeerd maar nog nooit de geur good health in de paarse flacon. dus ik ben erg benieuwt hoe deze geur is.
 
 
ik hou van lippenbalsems en heb er ook een hoop maar daar mag best nog meer bij. daarom ben ik ook heel erg blij met nog een lippenbalsem in mijn stash. met dit koude weer kun je er niet genoeg hebben. ditis een lippenbalsem in een tin. deze lippenbalsem is van sence. ik vind hem heel erg lekker ruiken dus ik ben ook benieuwt of die mijn extreem droge lippen weer zacht kan maken.
 
 
en als laatste hing er nog een super leuke puff spons aan. met wit licht roze en donker roze. ik gebruik deze sponzen niet zo vaak maar gebruik ze eigenlijk als decoratie. maar ik hoor er wel heel veel goeds over dus moet ik ze ook maar eens gaan proberen.
 
en dat waren mijn cadeautjes nu naar de spulletjes die ik geshopt heb.
 
 
als eerst heb ik een shampoo en conditioner van Guhl. dit zijn producten voor natuurlijk, gekleurd of gehighlight blond haar. ik vond de er gewoon echt heel goed uitzien en er was een actie bij de Kruidvat 1 + 1 gratis. ik ben heel erg benieuwt wat deze producten voor mijn blonden lokken kunnen doen. de shampoo en conditioner kosten normaal los beide 6,09 en nu betaalde ik dus voor beide 6,09.
 
 
net zagen jullie al dat ik dit maskertje had gekregen maar die dag ervoor had ik hem al zelf gekocht. mij maakt dat echt niets uit hij leek me fijn dus ik kan hem dan gewoon 2 keer gebruiken of ik kan hem ook nog aan mijn moeder geven. dit maskertje kun je kopen bij de Kruidvat en kost 2.23.
 
 
de opruimbakken bij de Kruidvat zijn leuk maar veel vind ik er meestal niet. toch vond ik er nu wel een heel erg mooi palletje van Gosh met 2 erg mooie groen tinten. en dat voor 2,50 kon ik toch echt niet laten liggen.
 
 
ik vind de losse poeder van essence echt super fijn alleen het is wel erg onpraktisch. daarom wilde ik deze matte witte poeder van essence wel heel erg graag proberen. deze kun je kopen bij de Kruidvat en kost 2.99.
 
 
zoals jullie net zagen heb ik een laptop gekregen alleen daar zat nog geen muis bij. dus die heb ik toch nog even gehaald omdat ik dat wel handig vond. dit is een draadloos klein muisje die je makkelijk mee kan nemen. deze kun je ook gewoon bij de Kruidvat kopen voor 13.21.
 
 
en als laatste product bij de Kruidvat heb ik een geurkaars. dit is in de geur vanille. ik vind vanille wel erg lekker voor de tijd van het jaar en dit was ook wel de enige geurkaars die gewoon goed en lekker ruikt en ook ruikt naar wat het hoort te ruiken. deze kostte 1.79.
 
 
dan heb ik nog een lipsmacker. lipsmacker is uitgekomen met 3 nieuwe smaken van cupcakes. ik heb de strawberry sprinkle. ondanks mij niet zo goeie ervaringen wilde ik deze toch proberen. en hij ruikt erg lekker! echt gewoon naar strawberry cupcakes. beter dan dat kan ik het niet uitleggen eigenlijk. deze super leuke lip smackers zijn te koop bij de ici paris en kostte 1.81.
 
 
 
en als laatste product heb ik een mini parfum houder. deze zijn wel erg bekend en ik kwam deze goedkoop tegen. het leek me handig en leuk om uit te proberen. deze kun je kopen bij de big bazar en kost 1.29.
 
dit was het weer. het is een erg lang artikel maar ik hoop dat jullie het wel leuk vinden!


 
 
 
 

5 opmerkingen:

  1. Wat een boel leuke, nieuwe dingen zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuke dingen heb je gekregen ! Nog gefeliciteerd .
    www.lifeofnessah.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke cadeaus & een mooie shoplog! x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. lekker veel heb je gekregen!!!! ik krijg altijd gewoon geld, maar zo iets van mijn moeder wil ik ook wel krijgen. en wou 3 maanden lang de glossiebox, jammer genoeg mag ik niet bestellen op internet, dus ook geen glossiebox. maar wel een hele leuk artikeltje xx

    BeantwoordenVerwijderen